Bild: Atacatori necunoscuți au împușcat și ucis un fost boxer profesionist în Bielefeld

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziarul nu precizează numele defunctului. 

Foto: Arhiva Adevărul
Foto: Arhiva Adevărul

Persoane necunoscute l-au împușcat și ucis pe un fost boxer profesionist chiar în centrul orașului german Bielefeld (Renania de Nord-Westfalia), scrie ziarul german Bild .

Incidentul a avut loc în jurul orei 18:30 (19:30 ora Bucureștiului) pe Obernstrasse. Potrivit martorilor, un grup de bărbați se relaxa într-unul dintre restaurante. Apoi, când au ieșit toți împreună afară, s-au auzit câteva împușcături. Unul dintre bărbați a murit la fața locului din cauza rănilor suferite.

Un martor ocular a scris pe Facebook: „Stau de mulți ani în zona unde este De Lorenzo Gelateria Italiana Café. E chiar alături. Atunci am auzit și împușcăturile. Apoi poliția a izolat totul. În orice caz, e rău că făptașii (erau cel puțin doi, au fugit pe lângă gelateria) mai aleargă în voie. Și ceea ce găsesc cel mai rău dintre toate este că CEVA de genul acesta se întâmplă în frumosul oraș vechi.”

Potrivit Bild, bărbatul ucis este un fost boxer profesionist, la a cărui viață se mai atentase deja în 2013. Este vorba de boxerul albanez în vârstă de 38 de ani, Besar Nimani. Nimani în cariera sa de boxer a concurat la categoria supergrea. Din cele 27 de meciuri jucate, a înregistrat 26 de victorii și o înfrângere. El părăsise activitatea competițională în 2019.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite