Alarmă falsă. Poliţia germană, chemată să investigheze o grenadă din Al Doilea Război Mondial, a descoperit că era vorba de o jucărie sexuală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O grenadă din cel de-al doilea război mondial găsită în Germania s-a dovedit a fi doar o jucărie sexuală / FOTO Police Inspectorate Hauzenberg via DPA
O grenadă din cel de-al doilea război mondial găsită în Germania s-a dovedit a fi doar o jucărie sexuală / FOTO Police Inspectorate Hauzenberg via DPA

O echipă de genişti a poliţiei germane s-a prezentat într-o pădure bavarează pentru a dezamorsa o grenadă din cel de-al Doilea Război Mondial doar pentru a descoperi o jucărie sexuală din cauciuc.

Scena s-a derulat într-o pădure de lângă oraşul german Passau, situat în apropierea graniţei cu Austria. Luni, o persoană care îşi făcea exerciţiile fizice în pădure a sunat la poliţie şi a anunţat că a găsit o pungă în care se află o grenadă din timpului celui de-Al Doilea Război Mondial.

Chiar dacă au trecut mai bine de 75 de ani de la sfârşitul conflagraţiei mondiale, găsirea de muniţie din perioada războiului în diferite locuri este încă un fapt obişnuit în Germania. 

Cu toate acestea, atunci când geniştii au ajuns la faţa locului şi a investigat conţinutul pungii şi-au dat seama că e vorba de o grenadă din cauciuc. Alături de ea, în pungă, au găsit mai multe prezervative şi lubrifiant, indicii bune pentru scopul în care fusese folosită, conform agenţiei germane de presă dpa, citată de The Guardian.

„O căutare pe internet ne-a confirmat suspiciunile. E vorba de o jucărie sexuală în formă de grenadă”, a declarat un reprezentant al poliţiei.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite