Actor englez, bătut şi muşcat de ureche de doi agresori care „au acţionat precum hienele”

0
0

Actorul englez Clive Mantle a declarat în faţa unei instanţe de judecată din Marea Britanie că în martie 2013 a fost atacat de doi bărbaţi care l-au bătut şi l-au muşcat de urechi „precum hienele” care vor să „pună jos un bivol care merge să bea apă”.

Tribunalul în faţa căruia s-a prezentat Clive Mantle a fost fost Newscastle Crown Court, actorul englez prezentând modul cu s-au derulat evenimentele în seara în care a fost atacat de Philip McGilvray şi Alan French.

Actorul prezent filmări în acea localitate a declarat că a fost muşcat de trei ori de ureche în momentul atacului din 24 martie, petrecut în apropierea camerei sale de hotel. Potrivit declaraţiilor lui Mantle, ceea ce acesta le-a cerut celor doi agresori a fost să nu mai facă zgomot. McGilvray şi French, persoane aflate în stare de ebrietate, i-au răspuns prin aplicarea de lovituri care l-au pus la pământ.

„Îmi aduc aminte că cei doi bărbaţi m-au lovit cu tot ce avea la îndemână”, a declarat actorul englez precizând că în momentul în care era pus la pământ a fost muşcat de o ureche.

Robin Patton, avocatul lui McGilvray a declarat în faţa instanţei de judecată că Mantle a fost cel care l-a atacat pe clientul său. În plus, cei doi agresori neagă faptul că au vrut să-l atace pe Mantle Actorul englez a negat afirmaţia avocatului lui McGilvray, spunând că este „uluit” de argumentele aduse de reprezentantul apărării.

De asemenea, Mantle a susţinut că „îngerul său păzitor” a fost Alice Klenk, o asistentă cazată în acel hotel, persoană care a ieşit şi a reuşit să-i îndepărteze pe atacatori de actorul căzut la pământ.

În momentul în care s-a ridicat, Mantle a văzut că o parte din urechea sa era pe podea.

Europa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri