10 răniţi, dintre care patru grav, la un festival internaţional de zmeie din Franța

0
Publicat:

Un vehicul al cărui şofer "ar fi pierdut controlul" volanului "a răsturnat accidental" sâmbătă zece persoane, dintre care şase cu răni uşoare şi patru în "urgenţă absolută", la Berck-sur-Mer, în nordul Franţei, unde are loc un festival "internaţional de zmeie", au făcut cunoscut surse din cadrul prefecturii locale.

FOTO EPA EFE
FOTO EPA EFE

Prefectura a anunțat că ar fi vorba despre persoane în vârstă care au pierdut controlul asupra vehiculului, chiar dacă circula cu viteză redusă. Mașina a răsturnat peste zece persoane.

În total, pompierii au numărat 11 victime, dintre care zece răniţi şi un copil în stare de şoc. După un prim bilanţ care a clasificat toate victimele în "urgenţă relativă", patru dintre ele au fost în cele din urmă trecute în "urgenţă absolută", categorie folosită pentru răniţii grav, relatează Agerpres

"Nu a fost deloc intenţionat, elementele pe care le avem indică ceva cu adevărat întâmplător", a adăugat prefectura.

Festivalul Internaţional de Zmeie de la Berck reuneşte în fiecare an, la Berck-sur-Mer, pe parcursul mai multor zile, sute de mii de spectatori din întreaga lume.

Programul este punctat de demonstraţii de coregrafie aeriană, ateliere de construcţie şi probe din campionatul mondial de zmee acrobatice.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite