Zodiac. Ce haine să porţi de Crăciun şi ce mantră să spui pentru un viitor prosper

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Îmbracă-te cu haine în aceste culori şi vei activa superputerile astrelor @shutterstock
Îmbracă-te cu haine în aceste culori şi vei activa superputerile astrelor @shutterstock

Încă nu ştii cum să te îmbraci de Crăciun, cu ce accesorii să asortezi ţinuta şi cum să faci să respecţi doar tradiţiile care îţi aduc noroc şi sănătate la sfârşit de an? Parte din rezolvare o oferă astrologul Alexandra Coman, care a dezvăluit pe canalul său de Youtube cu ce ar trebui să se îmbrace fiecare nativ din zodiac de Crăciun şi ce mantră să rostească, pentru a avea succes.

În zilele de Crăciun, fie că te afli acasă ori mergi în vizită, poartă haine în culori recomandate de astrolog, pentru că anul acesta este special. În noaptea de Crăciun se formează „Marea Trină‟, numită şi „Ochiul lui Dumnezeu‟, care va avea aceeaşi intensitate cu „Steaua din Betleem‟ din trecut, spune Alexandra Coman. Fenomenul cosmic se desfăşoară sub ghidarea Universului, iar pentru a-l întâmpina cum se cuvine, ţine cont de următoarele sugestii în ceea ce priveşte hainele, accesoriile purtate, şi spune mantra asociată cu semnul tău zodiacal înainte de masa de Crăciun. În acest fel, vei cere astrelor să îţi arate calea spre noul Tu, varianta îmbunătăţită. „Marea Trină‟ este formată din semne de pământ, mai precis, cu marcaj pe zodia Fecioară, marcaj pe zodia Taur şi marcaj pe zodia Capricorn, semne care ne aduc maturitate, stabilitate şi ne ajută să fim ancoraţi în realitate. Iată recomandările astrologului pentru fiecare zodie în parte!

Berbec

Pentru nativii în Berbec, informaţia ţine de accesarea lumii spirituale, accesarea lumii nevăzute. Iată de ce, de Crăciun, este recomandat să porţi culoarea care defineşte zodia ta, roşu. Poţi opta şi pentru roşu-închis, onix ori obiecte vestimentare în nuanţe metalice. Mantra care e bine să fie rostită în aceste zile este: „Am protecţia totală a strămoşilor mei în tot ceea ce fac şi în tot ceea ce decid‟.

Citeşte aici previziunile pentru celelalte zodii.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite