VIDEO Reclama sexy care a şocat bărbaţi din întreaga lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Domnişoara din reclama la sutienul minune a aprins imaginaţia multora dintre privitori FOTO Daily Mail
Domnişoara din reclama la sutienul minune a aprins imaginaţia multora dintre privitori FOTO Daily Mail

Un brand thailandez de lenjerie intimă pentru femei a lansat o reclamă inedită pentru a promova un sutien push up minune. Piesa vestimentară te face mai feminină oferind impresia unui bust mai generos.

Filmuleţul face furori pe YouTube, scrie Daily Mail, dar asta doar pentru că cei incitaţi de domnişoara din reclamă au parte de o surpriză nu tocmai plăcută la final.

Reclama prezintă o frumoasă thailandeză, singurică în propriul dormitor, care se mângâie lasciv. 

Îşi descheie cu mişcări senzuale nasturii de la cămaşă lăsând să se observe sutienul Mood Boost-Up şi să se ghicească o pereche de sâni apetisanţi, chiar dacă nu foarte generoşi.

Treptat, privitorul este lăsat să creadă că fata va lăsa totul la vedere, după ce aceasta îşi dă cămaşa jos şi îşi desface sutienul. 

Punctul culminant al momentului de striptease subliniază foarte clar faptul că produsul firmei Wacoal chiar face minuni pentru oricine. Rămâne să aflaţi singuri cât de eficientă este piesa de lenjerie cu pricina. 

Penelope Cruz a fost cenzurată de YouTube

Nu este singura reclamă incitantă la produse de lenjerie intimă. Actriţa Penelope Cruz a scris scenariul şi a regizat un videoclip de promovare a vestitei mărci Agent Provocateur, filmuleţ intitulat L'Agent, care a fost cenzurat iniţial de YouTube pe motiv că ar conţine imagini mult prea explicite şi pentru că ar încălca regulile paltformei cu privire la nuditate. Producţia realizată de frumoasa actriţă spaniolă a atras atenţia şi pentru că în controversatul clip apar sora ei, Monica, şi soţul vedetei, actorul Javier Bardem.

Reclama cu „Super Femei” regizată de Penelope Cruz, considerată mult prea provocatoare

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite