VIDEO Obama: Am o armă secretă! Pe contracandidatul meu, Mitt Romney

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un discurs adresat publicului, preşedintele american Barack Obama a mărturisit că are o "armă secretă": contracandidatul lui, Mitt Romney. Obama prezintă un discurs de-al lui Romney în care acesta din urmă comite greşeală după greşeală.

"Piaţa muncii e groaznică, iar politica mea externă este sub asediu, dar nu sunt îngrijorat. Câtuşi de puţin. Ar trebui să fiu... Dar nu sunt. Să vă spun de ce! Campania noastră (n.r. - a democraţilor) are o armă secretă", spune Obama, îndreptând atenţia telespectatorilor săi către un discurs al lui Mitt Romney în Oklahoma.

"Bună ziua! Sunt Mitt Romney şi înţeleg greutăţile cu care se confruntă americanul de rând. De exemplu, vara asta, unul dintre caii mei a ratat o medalie la Jocurile Olimpice, aşa că ştiu ce înseamnă greutăţile", îşi începe discursul candidatul republican la alegerile prezidenţiale din SUA.

Ambele discursuri ţin să reliefeze gafele pe care le face în mod frecvent Romney, dar şi să ironizeze cei doi candidaţi pentru Casa Albă.

Întregul moment, de un comic savuros, este teaser-ul noului sezon Saturday Night Live, o emisiune care a ajuns la cel de-al 38-lea sezon.

Îl puteţi vedea şi voi aici!

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite