VIDEO Gest impresionant al unui om al străzii care primeşte 100 de dolari de la un necunoscut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deseori alegem să nu oferim bani oamenilor fără adăpost, pentru că ne gândim că vor fi oricum cheltuiţi pe alcool. Ca să vadă dacă acest lucru e adevărat, americanul Josh Paler Lin a hotărât să îi ofere unui cerşetor 100 de dolari şi să-l filmeze ce va face cu banii. A fost însă total surprins de ce a urmat.

Omul străzii a primit cu lacrimi în ochi cei 100 de dolari, întrebându-l de mai multe ori pe Josh dacă este sigur că vrea să îi dea o sumă atât de mare. Într-un final a acceptat să ia banii, l-a îmbrăţisat pe tânăr şi s-a îndreptat către un magazin din apropiere.

Josh Paler Lin, cu ajutorul unui prieten, a filmat toată scena. Se aştepta ca omul străzii să iasă din supermarket cu sticle de băutură, însă nu i-a venit să creadă atunci când cerşetorul a apărut în uşa magazinului cu o plasă plină cu alimente. Mai mult decât atât, omul străzii a împărţit mâncarea cu alţi oameni fără adăpost dintr-un parc, pe care nici măcar nu-i cunoştea.

Pentru că a crezut total altceva despre el, tânărul a hotărât să meargă din nou la omul străzii şi să-i spună despre experimentul său. Impresionat de povestea de viaţă a cerşetorului, precum şi de atitudinea sa, Josh a hotărât să-i mai ofere alţi 100 de dolari.

„Sunt lucruri pe care banii nu le pot cumpăra”, spune în înregistrare omul străzii.

Omul străzii a rămas fără locuinţă după ce a fost nevoit să renunţe la slujbă pentru a-l îngriji pe tatăl său bolnav de cancer. Costurile au fost atât de mari încât la un moment dat a trebuit să îşi vândă şi apartamentul. Din păcate însă, tatăl său a fost răpus de boală, iar la scurt timp a murit şi mama sa. Datoriile l-au împins în stradă, deşi tot ce a încercat să facă a fost să-şi salveze părinţii.

Josh Paler Lin a mers mai departe cu ajutorul său pentru omul străzii şi a lansat o campanie de strângere de fonduri prin care a obţinut aproape 90.000 de dolari, bani din care îi va cumpăra bărbatului o locuinţă.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite