VIDEO Câine părăsit, caut stăpân: povestea lui Kai, patrupedul abandonat într-o gară, cu pernuţa şi jucăriile preferate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kai are în jur de trei ani şi este foarte prietenos FOTO: Dailymail.co.uk
Kai are în jur de trei ani şi este foarte prietenos FOTO: Dailymail.co.uk

Peste 100 de iubitori de câini s-au oferit să adopte un patruped abandonat într-o gară din Scoţia. Proprietarii l-au lăsat cu o valiză care conţinea o jucărie, bolul, mâncarea preferată şi chiar perna pe care dormea acesta.

Un câine metis de Shar Pei a fost abandonat de stăpâni într-o gară din oraşul scoţian Ayr. Patrupedul pe nume Kai avea alături o valiză cu obiectele sale preferate: o jucărie, o pernă, un bol şi hrană pentru câini.

O echipă de la protecţia animalelor din Scoţia l-a găsit pe Kai legat de lesă, iar de atunci, peste 100 de iubitori de câini i-a contactat pentru a-l adopta. El avea un microcip pe care erau înscrise datele primilor proprietari, dar aceştia l-au vândut prin intermedul unui anunţ de mică publicitate. Kai are în jur de trei ani şi este foarte prietenos, susţin cei care l-au găsit în gară.

caine parasit

FOTO: Dailymail.co.uk

„Câinele era microcipat, lucru care ne-a ajutat să aflăm că se numeşte Kai. Am contactat proprietarii înregistraţi pe microcip, iar aceştia ne-au spus că au vândut câinele în 2013. Din păcate, nu ne-au putut oferi adresa persoanei care l-a cumpărat.“, a declarat inspectorul scoţian Stewart Taylor, de la SPCA (Society for the Prevention of Cruelty to Animals) din Scoţia, citat de publicaţia „Daily Mail“.

caine parasit

FOTO: Dailymail.co.uk

Kai nu are deocamdată stăpâni noi, dar are toate şansele să-şi găsească o casă primitoare. Autorităţile scoţiene le-ar putea interzice proprietarilor să mai deţină vreodată un animal de companie după acest incident.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite