Atenţie când cumperi produse din plante!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Produsele din plante trebuie ferite de razele soarelui
Produsele din plante trebuie ferite de razele soarelui

Asemenea medicamentelor, tratamentele din farmaciile naturiste trebuie să fie păstrate în anumite condiţii pentru a putea beneficia pe deplin de virtuţile lor. Află din rândurile următoare la ce aspecte ar trebui să fii atent atunci când faci astfel de cumpărături!

Deoarece au preţuri accesibile, nu au (în cele mai multe cazuri) efecte adverse şi nu duc la apariţia dependenţei, tratamente din plante sunt tot mai căutate în ultimii ani. Având în vedere numărul tot mai mare de farmacii naturiste apărute, este important să acordăm atenţie la modul în care sunt păstrate produsele. Fie că este vorba de ceaiuri, de tincturi sau de peparate gemoterapice (din muguri de plante), păstrarea lor în condiţii adecvate face ca substanţele active din plante să se menţină pe termen mai lung. Ştiai că produsele se aşază pe rafturi după regula FEFO (first expired, first out)? Mai exact primul care expiră este aşezat mai în rândul din faţă.  

Ceaiurile la cutii, departe de uşă şi de calorifer

Ceaiurile care sunt ambalate în pungi sau în cutii trebuie să fie depozitate în locuri ferite de umezeală, de lumină, dar şi de variaţii de temperatură. Nu cumpăra ceaiurile dacă sunt aşezate lângă geamuri, fie în zona uşii, unde există fluctuaţii de temperatură.

Află mai multe de pe clicksanatate.ro

Viață sănătoasăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite