VIDEO „Zurli“, gaşca fenomen în teatrul de animaţie pentru copii. Mirela Retegan, la Adevărul Live

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mirela Retegan, Fost corespondent BBC şi om de radio, fondatorul celui mai mare teatru privat de copii din România care a dus dragostea pentru copilul său la nivel de fenomen naţional, numindu-l „Gaşca Zurli“, a fost  prezentă la Adevărul Live, într-un dialog cu Florin Ghioca.

Urmăreşte emisiunea pe adevărul.ro

Înainte de a deveni un nume cunoscut de toţi părinţii şi bunicii din România, „Gaşca Zurli“ a fost o idee. Ideea de a-i explica unui copil lumea din jur într-un context pozitiv. Cea care a făcut acest lucru, Mirela Retegan, avea să lanseze un brand 100% românesc, de teatru de animaţie pentru copii, devenit cunoscut în toată ţara.

În anii săi de existenţă, Zurli a însemnat sute de spectacole, multe turnee, dar, cel mai important, foarte mulţi copii fericiţi. Personajele create pentru poveştile „găştii“ au fost rapid îndrăgite de cei mici, iar cântecele compuse pentru spectacole adevărate hituri fredonate de copii la întâlnirea cu Zurli. 

Gaşca Zurli, în turneu cu „Hai la masă“

Cel mai nou spectacol al Găştii Zurli îi împrieteneşte pe copii cu mâncarea bună, cu apa şi, mai ales, cu statul la masă. Se ştie că cei mici nu se bucură atunci când aud această chemare care îi întrerupe de la joacă.

Astfel, show-ul acesta e modul prin care „Hai la masă!” capătă altă valoare: părinţii învaţă să transforme bucătăria în teren de joacă. Obiceiurile alimentare sănătoase sunt prezentate jucăuş şi colorat, prin cântece şi întâmplări simpatice, pline de învăţăminte, astfel că simpatica gaşcă a pornit într-un turneu naţional. Pe  22 octombrie Gaşca Zurli ajunge la „Craiova“, iar pe 25 octombrie „masa se pune” la Bucureşti.

gasca zurli cluj. foto gasca zurli facebook
Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite