Trucuri pentru un preludiu ca la carte. Cum să te asiguri că va urma o partidă de sex perfectă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trucuri pentru un preludiu ca la carte/FOTO www.healthmeup.com
Trucuri pentru un preludiu ca la carte/FOTO www.healthmeup.com

Trucuri pentru un preludiu ca la carte. Sexologii recomandă ambilor parteneri ca în timpul preludiului să caute mereu trucuri noi, pentru a menţine treaz interesul celuilalt. Aducând mereu ceva nou în atingerile şi sărutările dinaintea actului sexual, amândoi vor avea de câştigat.

Experţii de la Cosmopolitan au prezentat câteva trcuri pentru un preludiu ca la carte.

Trucuri pentru un preludiu ca la carte. Noi zone erogene: marginea buzelor

Trupul nostru are multe zone erogene, nu doar organele genitale. Una dintre aceste zone foarte sensibile la atingere este marginea buzelor. De obicei este neglijată, pentru că în timpul sărutului este stimulată în special partea mai proeminentă a buzelor.

Sexologul Rachael Ross spune că dacă atingem uşor cu degetul marginea buzelor, vom simţi o senzaţie plăcută. De aceea, în timpul preludiului, după sărut, putem folosi limba pentru a linge discret marginea buzelor partenerului sau partenerei. Este bine să facem acest lucru pe rând, cu buza superioară şi apoi cu buza inferioară. Pe lângă senzaţia plăcută, gestul este foarte incitant, sugerând sexul oral.

Trucuri pentru un preludiu ca la carte. Noi zone erogene: regiunea dintre piept şi gât

O altă zonă erogenă este acolo unde se uneşte pieptul şi gâtul. Senzaţiile sunt mai intense, pentru că pielea de aici este mai subţire şi nu există ţesut gras. Atingerile şi sărutările vor produce senzaţii foarte intense, iar în cazul femeilor întregul piept va deveni mai sensibil la atingere, inclusiv sânii.

Trucuri pentru un preludiu ca la carte. Noi zone erogene: regiunea dintre şold şi coaste

Şi regiunea dintre şold şi coaste este erogenă, dar atingerile trebuie să fie puţin mai ferme. Mângâierile şi sărătările în această zonă vor duce la contractarea muşchilor pelvisului, care stimulează excitarea. La femei vaginul şi clitorisul se vor contracta imediat, iar la bărbaţi acest fenoment poate fi observat la penis şi testicule.

Trucuri pentru un preludiu ca la carte. Noi zone erogene: partea interioară a coapselor

Una dintre cele mai intense senzaţii care poate fi obţinută în timpul preludiului este prin stimularea nervilor din partea interioară a coapselor. Aceşt nervi sunt extrem de sensibili la atingere. Este bine să începem cu o atingere, apoi cu sărutări. Atingerile trebuie să fie mai apăsate, altfel nervii vor fi aşa de stimulaţi încât vor provoca senzaţia de gâdilire în loc de excitaţie. Stimularea acestor nevi va duce indirect şi la stimularea organelor genitale.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite