Sfaturi cu efect garantat ca să fii mai bun la pat. Cum să ai o erecţie mai puternică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Indiferent dacă ai o relaţie stabilă sau eşti adeptul aventurilor ocazionale, o erecţie bună este esenţială în cele mai intime momente. Partenera ta va aprecia cu siguranţă dacă vei cunoaşte şi aplica aceste sfaturi, care te vor ajuta să ai performanţe de invidiat.

1. Lasă-te de fumat! Fumatul poate duce la impotenţă, dar influenţează negativ şi dimensiunea pensiului. Un studiu realizat de cercetătorii americani a demonstrat că fumătorii au penisul mai mic comparativ cu nefumătorii. Fumatul distruge vasele sanguine şi ţesutul pensiului, care devine mai puţin elastic, spune medicul urolog Irwin Golstein.

2. Dacă nu îţi doreşti copii, fă o vasectomie! Intervenţia va anula complet riscul unei sarcini nedorite, iar tu vei fi mai puţin stresat din cauza asta în timp ce faci sex. Studiile au arătat că anxietatea poate duce la impotenţă, sau poate diminua considerabil apetitul sexual. Vasectomia este cea mai eficientă metodă de contracepţie, având o eficienţă de 99,9%.

3. Slăbeşte! Bărbaţii supraponderali riscă să facă diabet, iar această boală duce la impotenţă în 50% dintre cazuri. Măsurarea glicemiei este esenţială, pentru că deseori problemele erectile pot fi explicate prin această afecţiune metabolică.

4. Fă mişcare! Una dintre cele mai simple şi eficiente soluţii în cazul unor probleme de erecţie este mişcarea zilnică. Nu trebuie neapărat să mergi la sală şi să tragi de fiare, dar este foarte bine dacă vei merge pe jos zilnic, în loc să foloseşti maşina personală sau taxiul. Doar 20 de minute de alergare în fiecare zi vor reduce la jumătate numărul episoadelor de tulburări erectile.

5. Cască mult! Nu este o glumă, căscatul mai des chiar poate îmbunătăţi erecţia. Ambele reacţii fiziologice sunt produse de o substanţă numită oxid nitric. Eliberată în creier, ea poate duce la căscat, dar dacă va coborî prin măduva spinării va ajunge la vasele de sânge care controlează erecţia. Nu e de mirare că uneori un căscat puternic duce la o uşoară erecţie. Sigur, nu este recomandat să începi să caşti chiar în timpul preludiului, dar dacă faci asta din când în când, în fiecare zi, vei avea numai de câştigat, scrie Men's Health.

Viață de cupluPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite