Meseria, „brăţară” de aur. Povestea pensionarului plătit să facă sex cu prostituate: „Mă simt dator să accept”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

John, pe numele lui de cod, are 60 de ani, este divorţat şi îşi câştigă traiul fiind plătit să facă sex cu prostituate.

John, un bărbat în vârstă de 60 de ani din Australia, este unul din numeroşii detectivi privaţi care pozează în clienţi regulaţi ai saloanelor de masaj, în încercarea de a deconspira dacă angajatele oferă sau nu, în mod ilegal, servicii sexuale. Mai pe şleau, bărbatul este plătit pentru a face sex cu prostituate. Totuşi, spune el, de cele mai multe ori „acţiunea” se rezumă la masturbare.

„Sunt sigur că destul de mulţi bărbaţi sunt puţin invidioşi pe felul în care câştig, din când în când, bani. Cu siguranţă este o slujbă bună acum, că am ieşit la pensie”, a declarat acesta pentru publicaţia „The Independent”.

Activitatea bărbatului este necesară din cauza faptului că autoritatea oficialilor este limitată, întrucât nu pot intra în clădiri fără un ordin judecătoresc, lucru care îngreunează flagrantul în cazul acestor saloane care oferă, pe ascuns, servicii erotice.

John, în schimb, poate da detalii explicite cu privire la serviciile care i se oferă în calitate de client, scriind rapoarte care pot avea chiar mai bine de trei pagini, în care sunt incluse date, ore, oameni, locuri, cine, ce, când, unde, ce a făcut şi de câte ori.

„Aceste documente sunt folosite în procese, aşa că trebuie să fie foarte detaliate şi exacte. Nu este chiar o treabă de care scapi în câteva minute”, mărturiseşte John, potrivit căruia majoritatea saloanelor de masaj oferă servicii sexuale. 

Din experienţa mea, s-a întâmplat doar de trei ori să intru şi să nu mi se ofere asemenea beneficii. Deşi sunt dăţi în care mi se oferă sex, iar eu mă simt dator să accept, de cele mai multe ori se oferă să te masturbeze. Îşi doresc să termine mai repede şi să treacă la următorul client, a explicat bărbatul.

Lachlan Jarvis, directorul firmei private Lyonswood, la care este angajat John, a dezvăluit criteriile după care îşi selectează personalul. „Preferăm oamenii singuri, care nu au o relaţie şi care sunt, bineînţeles, dispuşi să se angajeze în activităţi sexuale. Mulţi oameni sunt de părere că este strigător la cer că banii din taxe sunt cheltuiţi pe servicii precum cele oferite de noi, dar ce nu înţeleg ei este că ajutăm, de pildă, la descoperirea cazurilor de trafic de persoane”, a precizat Jarvis.

John se declară norocos cu slujba lui, având un program flexibil şi relaxat. 

„Nu muncesc de luni până vineri, de la nouă dimineaţa, la cinci după amiaza, ca restul oamenilor. Nu există constrângeri şi nu m-am aflat până acum în vreo situaţie în care să mă simt ameninţat şi să mă îngrijorez pentru viaţa mea”, a mai spus el.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite