Mărimea ideală a penisului în 10 ţări: europenii pentru care lungimea chiar contează şi ţara unde pretenţiile sunt modeste

0
0
În medie, femeile au considerat că lungimea organului sexual masculin atinge 13.8 centimetri, în timp ce idealul lor a fost de 15.8 centimetri. Conform celor mai recente studii, lungimea medie a unui penis erect este 14,2 centimetri. FOTO Arhiva
În medie, femeile au considerat că lungimea organului sexual masculin atinge 13.8 centimetri, în timp ce idealul lor a fost de 15.8 centimetri. Conform celor mai recente studii, lungimea medie a unui penis erect este 14,2 centimetri. FOTO Arhiva

Peste 2.000 de femei şi bărbaţi din Europa şi America de Nord au participat la o cercetare în care au fost rugaţi să estimeze cât mai corect care este mărimea medie a unui penis aflat în stare erectă şi să precizeze mărimea ideală a organului sexual masculin.

În mare parte, respondenţii din SUA, Polonia, Austria, Germania, Italia, Spania, Olanda, Portugalia, Franţa şi Marea Britanie, atât femei, cât şi bărbaţi, au căzut de acord cel puţin într-una dintre privinţe: mărimea ideală a penisului a fost mereu mai are decât măsoară în mod normal un organ sexual masculin aflat în erecţie. Conform celor mai recente studii, mărimea medie a unui penis erect este 14,2 centimetri lungime.

Interesant a fost că bărbaţii au estimat mărimea medie a penisului ca fiind mai mare decât în realitate, în timp ce femeile au fost mai temperate la capitolul estimări. La fel s-a întâmplat şi când au fost rugaţi să precizeze mărimea ideală a penisului, iar bărbaţii au plusat cu cel puţin 1 centimetru faţă de femei.

Mărimea ideală în viziunea femeilor: 15.8 centimetri 

În medie, femeile au considerat că lungimea organului sexual masculin atinge 13.8 centimetri, în timp ce idealul lor a fost de 15.8 centimetri. Bărbaţii, pe de altă parte, au fost de părere că penisul măsoară, de regulă, 14.1 centimentri, în condiţiile în care idealul din punctul lor de vedere ar fi de 16.6 centimetri.

Polonezii, nemulţumiţi de realitate

Dintre cele zece naţii participante la cercetare, polonezii (bărbaţi şi femei) au fost cei care au avut cele mai mari pretenţii în ceea ce priveşte mărimea ideală a penisului, cu o medie de 17.3 centimetri, în timp ce estimările referitoare la mărimea reală a unui penis s-au situat în jurul valorii de 15.7 centimetri. 

La polul opus s-au situat britanicii, care nu au avut pretenţii prea mari la acest capitol, cu 12.4 centimetri mărimea estimată a lungimii medii a unui penis şi 14.2 centimetri la capitolul mărimea ideală.

penis sondaj

Sondajul a arătat că, în principiu, bărbaţii sunt mulţumiţi de cum se prezintă la capitolul dotare sexuală, chiar dacă şi-ar dori măcar 1 sau 2 centimetri în plus, cu numai 10% din respondenţi care s-au declarat nefericiţi. În acelaşi timp, pentru 67.4% din femei mărimea penisului unui bărbat este „destul de importantă”, după cum au precizat, pentru 21.4% „nu este importantă” şi numai pentru 11.2 % este ”foarte importantă”. 

„Percepţia oamenilor asupra mărimii penisului este destul de diferită de realitate. În aceste condiţii, nici nu este de mirare că mulţi bărbaţi dezvoltă anxietate din cauza standardelor la care au impresia că trebuie să se ridice, chiar dacă le este greu să recunoască acest lucru”, au precizat autorii studiului citaţi de publicaţia Huffington Post.

Mai multe - Viață de cuplu

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite