Mărimea chiar contează: ţara în care operaţia de mărire a penisului este la mare căutare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nu mai puţin de 2.786 de operaţii de mărire a penisului au fost înregistrate anul trecut în Germania. FOTO Mirror
Nu mai puţin de 2.786 de operaţii de mărire a penisului au fost înregistrate anul trecut în Germania. FOTO Mirror

Bărbaţii apelează, într-un număr tot mai mare, la operaţii de mărire a penisului, Societatea Internaţională a Chirurgilor Esteticieni oferind recent un clasament al ţărilor în care s-au efectuat anul trecut cele mai multe intervenţii estetice de acest gen.

În 2013, potrivit datelor date spre publicitate de Societatea Internaţională a Chirurgilor Esteticieni, au avut loc 15.414 operaţii de mărire a penisului la nivel global, dintre care 2.786 au fost înregistrate în Germania.

Reprezentanţi ai Centrului German de Urologie şi Faloplastie susţin că o astfel de operaţie poate mări penisul unui bărbat cu până la 6 centimetri în lungime şi 3 centimentri în diametru. Preţul unei operaţii de faloplastie poate ajunge şi la 9.527 de euro.

Statisticile nu au fost efectuate, însă, în funcţe de naţionalitate, aşa că, deşi în Germania au fost cerute foarte multe astfel de operaţii, nu toate au fost cerute de cetăţeni germani.

În topul celor mai multe faloplastii se află şi Venezuela, cu 473 de operaţii, urmată de Spania, cu 471 de operaţii. Alţi 295 de bărbaţi care au apelat la chirurgia plastică pentru a-şi mări penisul sunt din Mexic, 266 de Columbia, 256 din Italia, 219 din Brazilia, 73 din Argentina, 61 din Statele Unite şi 12 din Iran. 

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite