De ce gem femeile în timpul actului sexual?

0
0
Unele femei se manifestă mai mult decât altele în timpul actului sexual FOTO Shutterstock
Unele femei se manifestă mai mult decât altele în timpul actului sexual FOTO Shutterstock

Ce se întâmplă sau ce este de aşteptat să se întâmple în timpul unui act sexual, ne sugerează de ani buni ecranizările, de la comedia romantică „Când Harry o întâlneşte pe Sally‟ până la cele mai multe episoade din serialul „Totul despre sex‟. Astfel, unele femei emit sunete de plăcere cu mulţi decibeli, altele doar gem uşor, seducător, iar partenerii par mai impresionaţi de cele din a doua categorie.

Cum ar trebui să se comporte o femeie înainte, în timpul şi după orgasm? De ce unele femei aleg să nu-şi exteriorizeze trăirile, iar altele se manifestă ca şi când ar fi în suferinţă? Cum pot fi traduse gemetele unei femei în timul actului sexual?

Pentru toate aceste întrebări au găsit răspunsuri oamenii de ştiinţă de la Universitatea din Lancashire şi de la Universitatea din Leeds, UK. Experţii au studiat "vocalizele" din timpul actului sexual şi au făcut descoperiri uimitoare, care le vor da de gândit bărbaţilor. La studiu au participat femei active sexual, cu vârste între 18 şi 48 de ani, care au oferit mai multe detalii despre cum se manifestă în timp ce fac sex cu partenerii lor.

Citeşte aici concluzia urimitoare a studiului: de ce gem femeile în timpul actului sexual?

Mai multe - Viață de cuplu

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite