Provocări erotice care fac partida de sex mai incitantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Provocările sexuale sunt sarea şi piperul relaţiei intime şi nu ar trebui să lipseasca din viaţa sexuală a niciunui cuplu. Iată câteva provocări erotice cu ajutorul cărora poţi să-ţi faci viaţa intimă mult mai incitantă. Nu te sfii să le încerci!

Şopteşte-i vorbe dulci

Seara, când sunteţi în pat, şopteşte-i la ureche vorbe dulci cu tentă erotică, iar apoi sărută-l pe ureche, pe gât şi mângâie-l tandru. Roagă-ţi iubitul să-ţi spună şi el care sunt fanteziile lui, iar apoi poate le puneţi şi în aplicare.

Atingere pe nevăzute

Leagă-ţi partenerul la ochi cu o eşarfă şi atinge-l cu o parte a corpului tau : buze, degete, vârful nasului, etc. Jocul presupune ca el să ghicească cu ce parte l-ai atins. Dacă nu reuşeşte din prima, mai atinge-l o dată sau dă-i câteva indicii. După ce ghiceşte, câştiga dreptul de a-i îndeplini o dorinţă sexuală.

Adevăr sau provocare

Fă din cunoscutul joc “Adevăr sau provocare”un moment intens, în urma căruia să iasă scântei. Modificaţi puţin regulile jocului pentru a-l face mult mai incitant. Fiecare trebuie să se gândească la 4-5 provocări fierbinţi pe care să le scrieţi pe câte un bileţel şi apoi adăugaţi-le într-un bol. Ori de câte ori unul dintre voi alege provocare, extrage un bileţel şi face ce scrie în el.

Descoperă şi alte trucuri erotice pe clickpentrufemei.ro.

Top 5 poziţii sexuale de încercat în maşină
Cele 5 poziţii sexuale pe care femeile le urăsc

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite