Cele mai grave greşeli care distrug viaţa sexuală a unui cuplu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai grave greşeli care pot afecta viaţa sexuală
a unui cuplu
Cele mai grave greşeli care pot afecta viaţa sexuală a unui cuplu

Frica de a spune ce le place, neimplicarea sau lipsa preludiului sunt doar câteva dintre greşelile pe care partenerii de cuplu le fac în timpul sexului. Din păcate, multe dintre acestea pot duce la infidelitate sau încheierea relaţiei.

Când vine vorba despre sex, multe femei acceptă orice pentru a face pe plac partenerului. Din păcate, greşeli fac şi bărbaţii, care uită să aibă în vedere modul în care partenerele se simt iubite, scrie peacequarters.com

Iată o listă cu nouă greşeli comune pe care atât bărbaţii, cât şi femeile le fac în pat şi care dăunează relaţiei:

Nu lăsa partenerul să facă toată treaba

Pentru a vă bucura pe deplin, trebuie să contribuiţi amândoi. Dacă efortul este doar unilateral, nu ar trebui să fiţi surprinşi dacă partenerul caută satisfacţie în altă parte.

Frica de a spune ce îţi place

Oamenii sunt speriaţi sau prea timizi pentru a spune ce le place şi ce nu. Acest lucru se întâmplă chiar şi în relaţiile de lungă durată. Trebuie să vă faceţi curaj şi să vorbiţi, să spuneţi ce vă place. Mai mult, întrebaţi-vă partenerul ce ar vrea să experimentaţi. Doar aşa puteţi profita la maximum de sex.

Presupunerea că partenerul doreşte sex ocazional

Din nou, comunicarea este esenţială. Vorbiţi cu partenerul dacă îşi doreşte o relaţie de scurtă durată sau ceva serios. Ar putea fi greu să puneţi o astfel de întrebare, deoarece aţi putea avea aşteptări diferite, dar este important să ştii ce îşi doreşte.

Apropourile despre sex

Ei bine, se ştie că sexul poate reduce stresul şi relaxează mintea şi corpul. Dar nu exagera crezând că de acest lucru are nevoie partenerul. Când va vrea să facă sex, îţi va spune sau îţi va da de înţeles. Apropourile despre sex în momentele în care partenerul nu este pregătit pot provoca stres.

Uitaţi de preludiu

Dacă aveţi chef de sex, nu înseamnă că şi partenerul este pregătit pentru asta. Acordă-i timp, ascultă-l şi înţelege-l, pentru că graba poate transforma totul într-un eşec total. Preludiul, în schimb, poate conduce către o experienţă de neuitat.

Acceptarea preludiului

S-ar putea să credeţi că partenerul trebuie să vă seducă înante de sex. Amândoi trebuie să vă faceţi unul pe celălalt speciali şi doriţi. Nu aşteptaţi doar ca partenerul să-şi asume responsabilitatea pentru preludiul dinaintea sexului.

Vă gândiţi doar la propria persoană  

Nu uitaţi să acordaţi atenţie corpului şi dorinţelor partenerului. S-ar putea să aveţi multă energie şi să vă doriţi să continuaţi, dar partenerul s-ar putea să-şi dorească altceva. Deci, comunicaţi, înţelegeţi şi încercaţi să acceptaţi şi dorinţele partenerului.

Vorbiţi prea mult

Comunicarea este esenţială. Este important ca partenerul să ştie ce vă place, dar prea multă vorbăraie poate ucide starea de spirit. Sexul trebuie să fie plăcut, nu faceţi din el un lucru etic.

Întotdeauna îmbunătăţiţi-vă tehnicile

Niciodată nu vă opriţi din învăţat. Cel mai important aspect pe care trebuie să vi-l reamintiţi este că sexul este un act între două persoane şi trebuie să vă acordaţi atenţie unul celuilalt şi să depuneţi eforturi pentru a obţine cele mai bune rezultate.

Viață de cupluPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite