Cele mai fierbinţi fantezii ale femeilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeile nu sunt atât de diferite de bărbaţi în ceea ce priveşte fanteziile erotice. Conform unor studii, 65% dintre doamne şi domnişoare visează cu ochii deschişi la tot felul de scenarii picante. Unii oameni de ştiinţă sunt de părere că acest procent este prea mic şi că, de fapt, fiecare femeie are propriile fantezii sexuale.

Subiect tabu pentru cei pudibonzi, temă de discuţie la un pahar de vin pentru cei îndrăzneţi, fanteziile sexuale ale femeilor sunt cu atât mai incitante cu cât cresc şansele ca acestea să devină realitate. Examiner.com a trecut în revistă câteva dintre dorinţele ascunse ale sexului frumos.

Sex cu un necunoscut

În vreme ce bărbaţii visează să facă sex cu persoane cunoscute, multe femei se gândesc cum ar fi să petreacă o noapte fierbinte alături de un străin viril, eventual unul care poartă uniformă de pompier sau poliţist. Pare o poveste desprinsă din filmele pentru adulţi, dar specialiştii în relaţii interumane au ca dovadă răspunsurile participantelor la zeci de sondaje făcute pe această temă. Se pare că uniforma e de vină. 

Dominatrix

Stăpâna absolută pentru bărbatul ei, femeile visează să îngenuncheze masculul, să-l lege şi să-i poruncească exact ceea ce trebuie să facă în dormitor. Cătuşe, lanţuri, bice, ţinte, cam aşa arată arsenalul necesar pentru satisfacerea unei astfel de fantezii.

Folosirea forţei sau tema violului

Pare bizar, dar este o dorinţă sexuală puternică, ce nu se referă neapărat la un act sexual forţat. Este un scenariu care are legătură, mai degrabă, cu pierderea controlului.  

Dominată de un bărbat

Dacă unele femei se văd în ipostaza de amazoane şi vor să-şi subjuge alesul, altele vor să fie dominate sexual. Psihologii spun că puterea pe care o persoană o are asupra noastră, reprezintă un afrodisiac extrem de eficient. 

Interpretarea unor roluri

Joaca de-a profesoara şi elevul neştiutor, de-a şefa şi subalternul timorat sau alte asemenea interpretări cu conotaţii sexuale, se numără printre fanteziile pe care multe femei au mărturisit că le-au şi pus în practică. 

Sex în trei cu un alt bărbat sau cu o altă femeie

Chiar dacă în realitate ar accepta cu greu o astfel de propunere indecentă, se pare că fetele se gândesc la posibilitatea unei astfel de întâlniri erotice.

Voayeurism

Şi femeilor le place să privească, nu numai bărbaţilor. Surprinzător sau nu, sexul frumos se excită la ideea de privi un cuplu care face dragoste, de exemplu.

Exhibiţionism

Nu putea să lipsească din această enumerare sexul în public. Gândul că ar putea fi surprinse atunci când dau startul unei incursiuni pasionale în toaleta unui bar, spre exemplu, incendiază simţurile femeilor.    

Striptease

Aceasta este o altă fantezie sexuală des întâlnită şi se bazează pe dorinţa fiecărei femei de a fi considerată cea mai frumoasă şi mai sexy de către partener. Se se dezbrace lasciv în faţa unei audienţe extaziate, iată încă un scenariu incitant la care se gândesc femeile.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite