Calităţile bărbatului ideal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imaginaţia Evei este debordantă, iar să pui cap la cap lucrurile pe care o femeie şi-ar dori să le regăsească la partenerul de viaţă pare o misiune imposibilă. Domnilor, lista este deschisă, rămâne ca fiecare să bifeze cât mai multe variante în care se recunoaşte

Femeile încearcă dintotdeauna să schimbe bărbatul iubit pentru a-l aduce mai aproape de ceea şi-ar dori, nu contează dacă este vorba despre felul în care acesta se comportă, arată, mănâncă sau se îmbracă. De aceea, publicaţia askmen.com a venit în ajutorul sexului puternic şi a trecut în revistă câteva calităţi pe care femeile le iau în considerare atunci când privesc un bărbat ca pe un potenţial partener.

Atent

La prima întâlnire trebuie să-i acorzi întreaga atenţie. Fă-o să simtă că e singura femeie care contează pentru tine în acele momente şi o să fii răsplătit. Se presupune că ai invitat-o să ieşiţi împreună pentru că ţi s-a părut interesantă. Aşa că arată-te interesat.

Inspirat

Cât de greu poate fi să alegi un cadou pentru femeia iubită? Dacă nu ai nici cea mai vagă idee ce ar putea să-şi dorească, atunci mergi pe variante verificate de mulţi alţii înaintea ta. O zi de răsfăţ la un salon de înfrumuseţare, iată ceva ce nici o femeie nu o să refuze. Prin răsfăţ se înţelege un pachet de servicii cât mai complet: manichiură, pedichiură, masaj, tratamente faciale şi câte şi mai câte variante pe care le ai la dispoziţie. Şi lenjeria sexy reprezintă o alegere sigură, atâta timp cât nimereşti măsurile potrivite. Ai grijă, un astfel de cadou implică şi promisiunea unei nopţi pasionale. O variantă de urgenţă, atunci când nu aveţi timp să plecaţi împreună într-un weekend romantic, este să petreceţi o noapte romantică la un hotel de lux din oraşul în care locuiţi.

Politicos

Fii politicos şi prietenos cu familia şi prietenii iubitei sau soţiei, indiferent dacă aceştia te plictisesc de moarte sau te scot din sărite. Modul în care te comporţi cu persoanele care contează pentru ea, vorbeşte despre seriozitatea sentimentelor tale, dar şi despre cât de dispus eşti să faci un efort pentru a fi cu ea.

Sincer

Atunci când vrei să le faci un compliment pentru prima dată, nu folosi clişee şi nu urma vreun scenariu complicat pe care l-ai pregătit de acasă. Spune fără ocolişuri ce îţi place la ea, fie că este vorba despre felul în care arată, gândeşte sau zâmbeşte, fără să fii însă libidinos. 

Sensibil

Cererile în căsătorie sunt extrem de importante pentru femei. Încercă să nu faci pasul acesta, dacă nu te-ai gândit în prealabil ce anume ar putea să o emoţioneze până la lacrimi. Arătă cât de mult înseamnă acest pas pentru tine şi fă în aşa fel încât cererea în căsătorie să includă detalii semnificative din istoria voastră de cuplu.

Încrezător

Nu ezita atunci când îţi place o femeie. Fii hotărât şi abordeaz-o dacă şi ea îţi dă de înţeles că e interesată să te cunoască. Femeile adoră bărbaţii încrezători, care au iniţiativă. La fel de mult le place să intuieşti când şi dacă este cazul să le suni după prima întâlnire. Chiar dacă nu pare, şi ele ard de nerăbdare să te întâlnească din nou şi cât mai curând, dacă te-a plăcut. Aşa cu pune mâna pe telefon şi sun-o.

Matur

Primul sărut poate pune capăt unei relaţii înainte ca aceasta să debuteze. Aşa că nu te purta ca un adolescent grăbit şi zăpăcit de hormoni, ci fii pasional, încrezător şi tandru.

Comunicativ şi înţelegător 

Orice relaţie este zdruncinată de certuri pe cele mai diverse teme. Important este să arăţi că încerci să înţelegi şi punctul ei de vedere, oricât de greu ţi-ar fi. Mai mult ca sigur, aşa ai o şansă să fii ascultat la rândul tău şi poate chiar o să-ţi dea dreptate.  

Responsabil 

Femeile preferă bărbaţii care le pot oferi stabilitate financiară, un motiv care îşi are rădăcinile în nevoia speciei de a supravieţui. Un motiv arhaic, dar atunci când vor să-şi întemeieze o familie, femeile iau în calcul acest aspect aproape fără să realizeze. Până la urmă, stabilitatea financiară este unul dintre ingredientele care asigură, parţial, liniştea în cuplu. De asemenea, reprezentantele sexului frumos apreciază dacă aveţi un cont de economii la bancă. Banii puşi deoparte pentru zile negre le oferă indicii despre cât de mult se pot baza pe voi în situaţii de criză, le dovedeşte că sunteţi responsabili şi independenţi.

Independenţa financiară nu trebuie, totuşi, să vă transforme într-un sclav legat în permanenţă de locul de muncă. Greu în ziua de astăzi să nu pui pe primul plan munca, dar fetele devin frustrate atunci când simt că sunt a cincea roată la căruţă.

Modest

Nu faceţi paradă cu banii pe care îi aveţi, chiar dacă vă permiteţi să le cumpăraţi din când în când un cadou costisitor sau să le invitaţi la cine pretenţioase. Să-ţi permiţi financiar diverse lucruri este de admirat, dar devine agasant atunci când vrei să le tot arăţi cât de bine te descurci la acest capitol. 

Îngrijit

Femeile sunt foarte atente la aspectul fizic. Le place să fii un pic mai înalt decât ele, chiar dacă întâlneşti tot mai des cupluri în care ea este tipa cu centimetri în plus. Faci sport, primeşti din nou puncte în plus. Cele mai multe femei adoră să fii proaspăt bărbierit  şi, în general, pe cât se poate de îngrijit. Atâta timp cât ele sunt obsedate de felul în care arată, este de înţeles că se aşteaptă la un schimb corect şi la acest capitol.

Şi vestimentaţia este esenţială atunci când vreţi să le cuceriţi. Aţi dat-o în bară dacă veniţi la întâlnire cu pantalonii ridicaţi deasupra taliei, ca pe vremea bunicului. La fel, pantalonii mulaţi sunt prea feminini pentru un bărbat adevărat, dincolo de ceea ce dictează uneori moda masculină . Mizaţi pe cravată, un accesoriu masculin prin definiţie, care le duce pe femei cu gândul la bărbaţii în uniformă. La capitolul parfumuri, nu folosiţi aromele în exces. Cel mai indicat este să alegeţi un parfum pe bază de mosc, spun studiile apropo de mirosurile care le fac pe femei să freamăte. 

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite