Bărbatul plătit să facă sex cu prostituate: cum acţionează vânătorii de bordeluri ilegale

0
0

Statul australian a găsit o modalitate neconvenţională de a descoperi saloanele de masaj terapeutic folosite ca paravan pentru bordeluri fără licenţă. Deşi prostituţia a fost legalizată în anul 1990, în Australia au apărut nenumărate afaceri care sunt, de fapt, bordeluri fără licenţă, unde sunt angajate prostituate la negru sau se face trafic sexual. Activitatea reală a acestora este dificil de dovedit dacă nu ai informaţii din interior.

John are 60 de ani, este divorţat şi consideră că a găsit modalitatea ideală de a-şi rotunji pensia. Este plătit de statul australian ca să facă sex cu damele de consumaţie. Mai exact, bărbatul este angajat ca investigator privat care joacă rolul de client pentru a descoperi saloanele de masaj terapeutic unde se desfăşoară, de fapt, activităţi de prostituţie fără licenţă de bordel.

”Sunt convins că mulţi tipi sunt invidioşi pentru felul în care câştig banii ăştia. Este, cu siguranţă, cea mai bună alegere pe care am făcut-o după ieşirea la pensie. Nu sunt mulţi bani, dar sunt plătit pentru ceva pentru care oamenii plătesc bani buni de obicei”, a declarat acesta citat de publicaţia The Independent. 

Munca sa este necesară pentru că autorităţilor le este destul de greu să strângă dovezi despre activitatea reală a unor businessuri suspecte în lipsa unui mandat de percheziţie. John şi ceilalţi investigatori angajaţi reuşesc însă acest lucru destul de simplu. Se dau drept clienţi şi aşa descoperă dacă fetele de la saloanele unde merg oferă mai mult decât masaj terapeutic.

Rapoarte detaliate după fiecare vizită la salon 

Vizitele la astfel de saloane care se dovedesc bordeluri fără licenţe presupun realizarea unor rapoarte detaliate, care uneori se întind şi pe trei pagini, cu date, ore, numele oamenilor întâlniţi, suma plătită pentru fiecare serviciu şi alte informaţii care pot fi folosite apoi la proces, a explicat John.

În timpul de când este investigator, John a recunoscut că numai trei dintre zecile de saloane de masaj controlate nu ofereau servicii sexuale. Deşi unii ar putea să creadă că face sex extrem de des, bărbatul a povestit că de cele mai multe ori totul se reduce la o fată care îl masturbează. „Multe fete nu vor decât să termine mai repede şi să treacă la următorul client”.

Lachlan Jarvis, directorul unei firme care recrutează astfel de investigatori privaţi sub acoperire, spune că sunt preferaţi, de regulă, bărbaţii singuri, dispuşi să facă sex cu prostituate. Investigatorii sunt instruiţi să accepte serviciile sexuale oferite şi să plătească pentru ele, pentru că aceasta este una dintre cele mai bune dovezi. 

Nu sunt surprins de faptul că unii cetăţeni sunt scandalizaţi de modul în care banii publici sunt folosiţi în acest caz, dar nu înţeleg că noi ajutăm la stoparea traficului sexual, de exemplu”, a subliniat acesta pentru news.com.au.

John a povestit că are doi băieţi. Numai unul ştie cu ce se ocupă şi a fost surprins, dar plăcut impresionat de activitatea pe care o are.


 

Viață de cuplu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri