Va fi mămică? Bridget Jones revine după 15 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO pictureville.net
FOTO pictureville.net

Îndrăgitul personaj interpretat de actriţa Renee Zellweger în seria „Jurnalul lui Bridget Jones“ revine cu noi surprize într-un nou volum care va fi publicat în toamna acestui an, la 15 octombrie, anunţă Daily Mail.

Noul volum scris de Helen Fielding se intitulează „Îndrăgostită de un băiat/Mad about the boy“ , iar jucăriile care apar pe copertă, alături de Bridget, sugerează că personajul va deveni mămica unui băieţel.

Primele două cărţi din seria „Jurnalul lui Bridget Jones“ s-au vândut în peste 15 milioane de exemplare în 40 de ţări şi ambele volume au fost ecranizate la Hollywood, cu Renee Zellweger în rol principal, alături de actorii Hugh Grant şi Colin Firth.

Aventurile tinerei care nu-şi poate ţine sub control viaţa amoroasă, profesională şi, în general, nu-şi găseşte un drum al ei, a cucerit şi publicul cinefil din întreaga lume.

Bridget Jones s-a născut în 1995, în momentul în care autoarei Helen Fielding, editorialist al publicaţiei britanice „The Independent“, i s-a cerut să scrie un jurnal care să descrie viaţa unei femei ajunsă la 30 de ani, dar care este încă singură. Helen a refuzat să scrie sub numele ei real, aşa că a inventat-o pe Bridget, iar un an mai târziu jurnalul era lansat pe piaţa britanică şi americană.  

Acum, la 15 ani de la lansarea celui de-al doilea volum, fanii lui Bridget Jones aşteaptă cu sufletul la gură să afle ce se mai petrece în viaţa eroinei lui Fielding. Ultima dată, în cel de-al doilea film din serie, „La limita raţiunii“, lansat în anul 2004, Bridget era logodită cu iubitul ei, Mark Darcy, interpretat pe marele ecran de Colin Firth, cu care urma să se căsătorească.

image

Coperta celui de-al treilea volum din seria „Jurnalul lui Bridget Jones“ FOTO Daily Mail

În noua carte se pare că Bridget va da piept cu greutăţile vieţii de mamă. Chiar dacă acest lucru nu a fost confirmat de autoare sau de editorul acesteia, indiciile de pe coperta cărţii lasă se înţeleagă acest lucru. Într-un interviu oferit de scriitoare postului Radio 4, aceasta a vorbit despre faptul că eroina s-a maturizat, că ţine pasul cu progresul tehnologic, spre exemplu are cont pe Twitter.

La fel cum eu am evoluat pe plan personal şi Bridget va face acelaşi lucru. Dacă cei care vor citi cartea se vor amuza la fel de mult ca mine în timp ce am scris-o, atunci înseamnă că mi-am atins scopul şi cu cel de-al treilea volum Helen Fielding, scriitoare

Bineînţeles, felul de a fi al lui Bridget nu se va schimba foarte mult, chiar dacă pe umerii ei vor apăsa, cel mai probabil, responsabilităţile de părinte. Se va lupta în continuare să scape de viciile ei eterne, ţigările şi alcoolul, şi nu va renunţa la chinuitoarele diete.

De asemenea, într-un comunicat de presă, Fielding vorbeşte despre faptul că personajul va urma nişte etape fireşti în viaţa fiecăruia dintre noi, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul ei. Autoarea este mama a doi copii, în vârstă de zece, respectiv şase ani, şi viaţa ei se împarte între capitala Marii Britanii, Londra, şi Los Angeles, S.U.A.  

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite