Un câine a condus timp de o oră o maşină cu spatele. Cum a reuşit isprava VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Max, un Labrador Retriever negru, a avut parte de experienţa vieţii, după ce a mutat din greşeală în marşarier schimbătorul de viteze al maşinii în care se afla singur, autoturismul mergând în cerc, cu spatele, timp de o oră.

Vecinii unui cartier din Florida au constatat surprinşi că la volanul autoturismului Mercury Sable care dădea ture cu spatele se afla un câine. 

„Iniţial am văzut pe cineva dând cu spatele, apoi am văzut că a început să meargă în cerc şi nu înţelegeam ce tot face. Apoi a venit Poliţia şi m-am liniştit“, a povestit o rezidentă pentru presa locală. 

Proprietarul câinelui a parcat maşina şi a plecat pentru o clipă, lăsând câinele în interiorul vehiculului, a explicat Poliţia într-un comunicat. Proprietarul a rămas încuiat pe dinafară când Max a lovit accidental maneta de viteză.

Când maşina a încetinit, poliţiştii au reuşit să deblocheze uşa introducând un cod în încuietoarea de la uşa şoferului.

„Am văzut maşina care se învârtea în cerc de vreo oră. Când poliţiştii au deschis uşa şi un câine negru a sărit afară, m-am gândit că ar trebui să-i dea un permis“, a glumit un alt rezident. 

În urma aventurii câinelui nu au fost raportate pagube majore, deşi maşina are câteva zgârieturi după ce a lovit la un moment dat o cutie poştală. De asemenea, poliţiştii au precizat că Max e „bine, sănătos şi fericit“.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite