YouTube primeşte noi funcţionalităţi: vei putea obţine bani pentru clipurile tale de la alţi utilizatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Youtube se schimbă în bine
Youtube se schimbă în bine

YouTube, cea mai mare platformă de conţinut video online, a anunţat că plănuieşte să introducă o serie de noi funcţionalităţi interesante, potivit The Guardian.

Poate cea mai interesantă funcţie ce urmează să fie implementată este YouTube Fan Funding şi funcţionează pe principiul crowdfunding-ului. 

”Fanii vor putea să contibuie cu bani pentru a susţine un canal”, au explicat Matthew Glotzback şi Oliver Heckmann, directori ai companiei, într-o postare pe blog.

Noua funcţie poate transforma Youtube într-un competitor pentru platformele clasice de crowdfunding precum Kickstarter sau Indiegogo. 

Funcţia va fi testată cu un număr limitat de canale din SUA, Mexic, Japonia şi Australia, iar creatorii de conţinut din acele ţări vor putea aplica pentru a avea acces la ea.

Compania a lansat şi o nouă aplicaţie, numită YouTube Creator Studio, prin care youtuberii vor putea să-şi acceseze statisticile, să răspundă la comentarii şi vor primi notificări privind performanţa canalelor lor. 

Citeşte mai mult despre noi funcţii pe care le poţi descoperi pe YouTube pe playtech.ro. 

Deocamdată, aplicaţia este disponbilă numai pentru Android, însă va ajunge în curând şi pe telefoanele Apple.

Comunitatea de gameri va fi entuziasmată de faptul că Youtube va permite utilizatorilor să urce clipuri video cu un frame rate de 60 de cadre pe secundă. ”Filmările voastre din jocurile video cu frame rate-uri nebune vor arăta la fel de bine pe Youtube ca şi atunci când jucaţi, atunci când vom lansa posibilitatea de încărcare a clipurilor cu rate de 48 şi 60 de cadre pe secundă”, se explică pe blog.

Cele mai populare 100 canale de gaming de pe Youtube au generat aproape 3.5 miliarde de vizualizări numai în luna mai, potrivit firmei de cercetare Tubefilter, aşa că această nou funcţionalitate este binevenită.

Youtube va încerca să profite de comunitatea sa de peste 1 miliard de persoane pentru a genera subtitrări pentru clipurilor video în alte limbi. ”În lunile următoare, fanii voştri vor putea să transmită subtitrări în orice limbă pe baza subtitrărilor pe care le-aţi pus voi la dispoziţie, lucru care vă ajuta să ajungeţi şi la mai mulţi utilizatori”, au explicat cei doi directori. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite