VIDEO Nokia atacă Samsung şi Apple: Nokia Lumia 928 filmează mai bine decât iPhone 5 şi Samsung Galaxy S3

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul Lumia va avea cea mai bună cameră foto de pe un smartphone, conform Nokia. FOTO Adevărul
Noul Lumia va avea cea mai bună cameră foto de pe un smartphone, conform Nokia. FOTO Adevărul

Nokia a lansat primul videoclip de promovare pentru noul său Lumia cu Windows Phone 8. Samsung şi Apple sunt ţintele, mai precis Samsung Galaxy S3 şi iPhone 5. Ce aduce Nokia Lumia 928? O cameră foto mai bună, după cum încearcă să demonstreze producătorul.

Nokia este aproape de a-şi lansa noul telefon de vârf din 2013. Este vorba de Nokia Lumia 928 al cărui prim atu va fi camera foto foarte bună, mai ales în condiţii de luminozitate scăzută. Deocamdată, Nokia Lumia 920 este unul dintre cele mai lăudate modele la capitolul acesta.

Nokia, într-un videoclip de promovare, pune la încercare un Lumia 928, un Samsung Galaxy S3 şi un iPhone 5. Le urcă într-un roller coaster şi începe să filmeze. Desigur, modelul finlandezilor iese cel mai bine, cu o stabilizare mai bună a imaginii şi o reproducere de calitate a culorilor.

„Următorul capitol din povestea Lumia", după cum îşi intitulează Nokia evenimentul, va fi descoperit pe 14 mai, la Londra. Atunci, Nokia Lumia 928 va fi anunţat oficial. Cel mai probabil doar camera va fi îmbunătăţită, apoi designul. De asemenea, va fi unul dintre terminalele pentru care Verizon, operator din SUA, a obţinut exclusivitate.

REVIEW Nokia Lumia 920 - finlandezii învaţă să concureze cu Android şi iPhone

image

Se vehiculează că Lumia 928 are o cameră foto de 8,7 megapixeli cu tehnologie PureView, iar Samsung Galaxy S3 are una de 8 megapixeli cu senzor propriu al companiei. iPhone 5 tot 8 megapixeli are, dar Apple spune că oferă rezultate bune în condiţii de luminozitate scăzută şi stabilizare ridicată în cazul filmărilor. Videoclipul Nokia este disponibil mai jos.

Vrem să discutăm cu voi. Vizitaţi-ne şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite