VIDEO Mio lansează o cameră de maşină cu GPS şi alerte pentru radar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mio MiVue 388 are GPS şi radar
Mio MiVue 388 are GPS şi radar

Producătorul de sisteme de navigaţie auto Mio lansează pe piaţa locală MiVue 388, o cameră video de maşină echipată cu receptor GPS şi cu o caracteristică specială - alerte radar.

Dispozitivul se montează pe mort, dar are un suport rotativ care permite îndreptarea sa în orice direcţie. Camera cu unghi larg de 120 grade fără punct mort va înregistra clipurile video la rezoluţia Full HD de 1080p. Fişierele comprimate cu tehnologia H.264 oferă o calitate excelentă a imaginii şi o dimensiune redusă.

Senzorul G-shock funcţionează atunci când este pornit modul de înregistrare. Senzorul G integrat, cu 3 axe, înregistrează direcţiile de conducere pe o diagramă cu unde. Aceasta va arăta punctul de provenienţă al impactului şi modul în care acesta a avut loc. Datorită senzorului de mişcare, MiVue 388 va porni şi va înregistra automat în momentul detectării mişcării.

Chiar şi atunci când nu sunteţi în maşină. De asemenea, videoclipurile înregistrate la volan pot fi distribuite pe YouTube sau Facebook.

Ecranul dispozitivului este de 2,4 inci. Pe lângă GPS-ul incorporat, camera video are o bază de date pentru radare. Bateria este de 470 de miliamperi, iar device-ul are microfon incorporat şi un slot microSD. 

În comerţ camera ajunge la aproximativ 900 de lei. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite