VIDEO Concept: reclama la iPhone 6 imaginează un smartphone cu ecran transparent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apple este una dintre „muzele” preferate de majoritatea oamenilor, analişti, admiratori sau utilizatori – deoportivă. Compania îi inspiră pe mulţi la cele mai diverse predicţii, unele fanteziste, altele cu potenţial de a se regăsi în specificaţiile următorului iPhone.

Conceptul realizat de tânărul american Dakota Adney, în vârstă de 18 ani, prezintă conceptul următorului model de iPhone, pe cât de creativ şi spectaculor realizat, pe atât de nerealist din punct de vedere tehnologic. iPhone 6 (sau 5S, în funcţie de preferinţele Apple) nu va avea un display transparent, „aproape sigur”, scrie huffingtonpost.com.

Tehnologia nu este tocmai perfecţionată pentru a ţine pasul cu modul în care şi-a imaginat tânărul telefonul. Reclama realizată de el face însă, cu siguranţă, din categoria celor care au potenţialul de a inspira realizarea tehnologiei.

„iClear Retina display”

Tânărul a explicat pe blogul său conceptul noii „reclame”. În comparaţie cu clipul realizat în aşteptarea lansării lui iPhone 5, noul material a necesitat mult mai puţin editarea pe computer, după filmarea imaginilor. „Unele echipamente noi, cumpărate din veniturile obţinute după realizarea primului clip au făcut procesul de producţie să fie mult mai uşor”, scrie el pe blog.

iPhone cu ecran transparent, a doua şansă

Dakota Adney nu este la prima reclamă în care prezintă iPhone-ul transparent. El a realizat anul trecut un clip video în care apărea modelul 5 având această specificaţie. Deşi acest lucru nu s-a întâmplat, creaţia lui poate fi clasificată în categoria creaţiilor artistice imaginate de fanii „mărului”.

 

 Tânărul artist dintr-un oraş din Oklahoma realizează clipuri video de când avea nouă ani. Lucrează cu aparate Canon DSLR, iar imaginile le editează cu programe Adobe. „Aş fi fericit să fac asta pentru tot restul vieţii mele. Aici îmi exprim viziunea şi imaginaţia”, scrie Adney.

Creaţiile lui au atras atenţia presei specializate. Site-uri precum Cnet.com, HuffingtonPost.com sau Times.com i-au publicat materialele.

image

"Latura întunecată" FOTO: dakotaadney.com

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite