Un update pentru Kerbal Space Program îţi va permite să retrăieşti misiuni de succes al Agenţiei Spaţiale Europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Private Division şi Squad au anunţat un nou parteneriat cu Agenţia Spaţială Europeană (ESA), pentru a lansa un pachet de conţinut pentru jocul video Kerbal Space Program, intitulat Shared Horizons şi planificat să fie lansat pentru PC pe 1 iulie 2020.

Update-ul va apărea la o dată ulterioară şi pentru versiunile de console ale jocului şi sărbătoreşte contribuţiile importante aduse de ESA explorării spaţiale şi va fi disponibil în mod gratuit pentru fanii simulatorului spaţial bazat pe fizică.

Shared Horizons va include două misiuni cheie din istoria programului spaţial European, racheta Ariane 5, un costum spaţial pentru Kerbali cu design inspirat de ESA, noi componente şi noi experimente ştiinţifice ce pot fi desfăşurate de jucători. Prima misiune, BepiColombo, recreează aventura comună a ESA cu Japan Aerospace Exploration Agency (JAXA) de a ajunge pe Marte.

Jucătorii vor trebui să orbiteze şi apoi să amartizeze pe Moho, echivalentul planetei Marte în universul Kerbal, în timp ce vor conduce diferite experimente ştiinţifice inspirate de cele întreprinse pe durata misiunii ESA. Rosetta, a doua misiune, este un tribut adus aterizării cu succes pe o cometă din familia Jupiter, eveniment ce a permis adunarea de date importante despre mediul înconjurător corpului ceresc. Cele două misiuni le oferă jucătorilor şansa de a retrăi aceste momente istorice, recreându-le în stilul Kerbal Space Program.

“Suntem încântaţi de parteneriatul cu ESA şi de posibilitatea de a le transpune misiunile şi tehnologia în Kerbal Space Program,” a declarat Michael Cook, Executive Producer în cadrul Private Division. “Este o adevărată onoare să colaborăm cu o organizaţie spaţială de talie mondială şi de abia aşteptăm ca şi fanii să poată încerca Shared Horizons.”

Kerbal Space Program este recunoscut pentru acurateţea cu care prezintă procesele ştiinţifice, fiind unul dintre puţinele jocuri cu ajutorul cărora poţi învăţa legi ale fizicii.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite