Un producător chinez demonstrează că se poate pune o baterie dublă faţă de cea de pe Samsung Galaxy S4 într-un telefon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O companie din China a demonstrat că poate dota un telefon cu o baterie mult mai bună decât cele existente în acest moment pe piaţă. ChangHong a arătat o baterie de 5.000 de miliamperi, mult mai mare decât cea mai bună baterie de pe un smartphone, cea de la Motorola Droid Maxx, de 3.500 de miliamperi.

Autonomia bateriei este o problemă pentru majoritatea utilizatorilor care vor să folosească un telefon. În momentul folosirii intense şi când terminalul este conectat la internet, autonomia nu trece de 6-8 ore. ChangHong vrea să schimbe acest lucru. Telefonul lor are o baterie de 5.000 de miliamperi, care este de 9 milimetri grosime.

ChangHong Z9 este telefonul pe care a fost montat acest acumulator, fiind un terminal destinat pieţei din China. Are un procesor quad core MediaTek, un ecran de 5,5 inci cu o rezoluţie 720p şi 1 GB de RAM. Nu este cel mai bun telefon de pe piaţă şi se încadrează greu în categoria high-end, mai ales din cauza memoriei RAM.

Telefonul va veni în Europa sau America de Nord, dar demonstrează că este posibil să pui o baterie de 5.000 de miliamperi pe un smartphone.

ChangHong vine cu Android preinstalat. 

image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite