Un nou tigru chinezesc se pregăteşte de lansare: cum va arăta Huawei P8

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Huawei îşi va lansa cel mai nou flagship pe 15 aprilie la Londra, eveniment la care va fi prezent şi Tech Adevărul. Până atunci au apărut noi detalii cu următorul telefon de top al chinezilor.

În momentul de faţă, piaţa telefoanelor cu Android are un rege clar, adică Samsung Galaxy S6. Urmează să apară şi Huawei cu noul telefon P8, dar şi LG cu modelul G4. De asemenea, aşteptăm noi modele de la Sony, Xiaomi sau Oppo, care vor putea schimba ierarhiile.

Pe 15 aprilie, la Londra, Huawei va prezenta modelele P8 şi P8 Lite. Primul va fi modelul de top, iar din imaginile care au apărut pe internet observăm un telefon cu o formă familiară, seamănă puţin cu iPhone 6 şi are un aspect premium.

image

La capitolul performanţă, Huawei P8 va avea un display de 5,2 inci Full HD, spre deosebire de alte telefoane care au ecrane Quad HD. Procesorul va fi unul produs de către Huawei, Kirin 930, iar memoria RAM va fi de 3 GB. Toate caracteristicile duc la concluzia că vom avea un dispozitiv cu performanţe de top.

Evident, ca la orice terminal, camera foto e poate cea mai importantă. Cea principală ar urma să fie de 13 megapixeli, în timp ce camera frontală ar fi de 8 megapixeli. Bateria ar putea fi un pic subdimensionată, la 2.500 de miliamperi.

Potrivit informaţiilor apărute până acum, P8 va avea o subţirime de 6,4 milimetri şi un preţ de aproximativ 480 de dolari. Un model cu ecran de cristal safir ar urma să coste 800 de dolari.

Puteţi vedea cum va arăta terminalul în imaginile de mai jos, iar noi vă vom ţine la curent cu evoluţia lansării pe 15 aprilie, de la Londra.

image

[View the story "Huawei P8" on Storify]

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite