Un hard disk de 10TB ar putea fi cea mai bună investiţie pentru computerul tău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul hard disk poate fi deja achiziţionat de la mai mulţi comercianţi, iar preţul este de aproximativ 535 de dolari. Ce primeşti de banii aceştia.

După ce în urmă cu aproximativ un an au lansat cel mai subţire hard disk extern din lume sub forma atrăgătorului Seagate Seven, acum a sosit momentul ca Seagate să aducă pe piaţă cel mai mare hard disk pentru utilizatorii casnici. Ilustrat în imaginea de mai sus, acesta are o capacitate foarte generoasă de 10TB.

De fapt, Seagate şi-a readus în actualitate o serie foarte populară de hard disk-uri de acum câţiva ani. Este vorba de Barracuda. Până la această lansare, timp de câţiva ani, hard disk-urile Seagate au fost promovate cu eticheta simplistă Desktop Hard Drive. Respectiva titulatură a fost modificată în materialele promoţionale cu BarraCuda.

În noua serie Seagate Barracuda Guardian veţi găsi modele de capacităţi diferite pentru toate bugetele, dar cel mai impresionant dintre ele este vârful de gamă, de 10TB. Acesta din urmă este cu 2TB mai mare decât fostul lider al companiei pe acest segment de piaţă. Modelul Barracuda Pro are 7200RPM şi poate atinge rate de transfer de până la 220MB/s.

Mai multe detalii despre noul dispozitiv al Seagate sunt aici

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite