Tweet Tech - Apple cucereşte China, Mark Zuckerberg laudă Snapchat, iar în fizică o constantă a primit o valoare nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tweet Tech - 15 ianuarie - Tim Cook vede un viitor luminos pentru Apple în China
Tweet Tech - 15 ianuarie - Tim Cook vede un viitor luminos pentru Apple în China

Zi de zi, Tech Adevărul vă prezintă cele mai interesante informaţii din tehnologie, dar care nu au încăput în rândurile unei ştiri. Astăzi, 15 ianuarie Tim Cook e optimist privind China, LG G2 primeşte Android KitKat, iar un ziar pune paywall cu bitcoini.

În fiecare zi, începând de astăzi, la finalul fiecărei zile vom selecta cele mai interesante ştiri pe care nu le-am dezvoltat în articole şi care merită citite la sursa originală. Aşteptăm şi de la voi sugestii, cu cele mai interesante informaţii pe care le-am ratat.

De ce? Pentru că vrem să creăm o comunitate care discută despre tehnologie şi vrem să vă auzim vocea.

Tim Cook despre lansarea iPhone la China Mobile

Tim Cook despre lansarea iPhone la China Mobile - un amănunt interesant - discuţiile dintre Apple şi China Mobile au început în 2008 şi au fost finalizate şi concretizate abia în 2014.

Mai multe pe Wall Street Journal.

LG G2 cu Android KitKat

LG G2 va primit în curând update-ul la Android 4.4 KitKat. Primii care vor avea această onoare vor fi cei din Arabia Saudită, după anunţul oficial de pe contul LG Arabia Saudită de pe Twitter.

Mai multe pe GSM Arena.

Şase concepte de vis

Şase concepte de maşini de la Detroit Motor Show care ar trebui introduse în producţie. La Detroit, focusul s-a schimbat de pe eficienţă energetică pe maşini cu putere mare.

Mai multe pe MotorBurn.

Zuckerberg despre Snapchat

Mark Zuckerberg a participat la o conferinţă la Universitatea Harvard şi a spus că Snapchat, aplciaţie pe care s-a oferit să o cumpere, e o revoluţie în domeniul intimităţii.

Detalii pe TechCrunch.

Presă-n bitcoini

Ziarul “Chicago Sun-Times” va accepta de acum plata cu bitcoin pentru conţinutul său aflat în spatele unui PayWall. Utilizatorii vor putea plăti cu moneda virtuală sau printr-un tweet.

Mai multe pe The Daily Dot.

Un Mac Pro mai diferit

Toată lumea râde de noul Mac Pro. Nu de puţine ori, calul de muncă al Apple a fost comparat cu un coş de gunoi. Un internaut a luat glumele în serios şi şi-a construit un Hackintosh într-o pubelă. Jony Ive ar fi mândru de rezultat.

Citiţi mai multe pe Ars Technica.

Încă un Samsung Galaxy Tab

Sud-coreenii lansează încă o tabletă din seria Galaxy Tab. Samsung Galaxy Tab 3 Lite are ecran de 7 inci, dotări modeste şi un preţ de numai 165 de dolari.

Detalii pe Engadget.

Descoperire în fizică

O nouă valoare descoperită de cercetători pentru Constanta lui Planck.

Citiţi mai multe pe Phys.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite