Televizorul Apple ar putea fi de tip Ultra HD, controlat vocal sau prin gesturi

0
0
apple tv

Televizorul Apple, care ar urma să fie lansat pe piaţă anul acesta, ar putea fi unul de tip Ultra HD, cu rezoluţie 4K (3840x2160), susţin cei de la Digitimes, potrivit Geeky Gadgets.

Sursele suţin că Apple se află, de ceva timp, în tratative cu Foxconn Electronics – o companie taiwaneză care produce şi panouri pentru telvizoare.  Cei de la Apple s-ar putea confrunta cu o criză de astfel de panouri. Producătorii, majoritatea din taiwan, se aşteaptă să ajungă la capacitatea maximă de producţie anul acesta, ca urmare a cererilor mari din partea companiilor chinezeşti.

În plus, producătorii de tehnologii pentru ecrane care colaborează deja cu Apple şi-ar putea concentra eforturile pe iPhone, iPad şi iPad Mini fiindcă se aşteaptă o creştere a popularităţii acestor dispozitive.

În plus, se mai zvoneşte că televizorul (care ar putea fi denumit iTV) va putea fi acţionat prin comenzi vocale dar şi prin gesturi şi va avea acces la internet.

În cazul în care zvonurile se vor adeveri, publicul ţintă pentru un astfel de produs va fi extrem de mic. Televizoarele 4K ies pe piaţă la preţuri cuprinse între 10.000 şi 40.000 de euro.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite