TechHub Bucharest organizează ziua porţilor deschise

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Facebook
Foto Facebook

Vineri, 24 mai, este ziua porţilor deschise la TechHub Bucharest. Asta înseamnă că antreprenorii şi freelancerii care vor să vadă cum arată o zi de lucru în singurul spaţiu de co-working din România dedicat exclusiv antreprenorilor în tehnologie pot lucra timp de o zi la TechHub Bucharest.

Participarea este gratuită în limita celor 50 de locuri disponibile, iar înscrierea se realizează online.

TechHub Bucharest s-a alăturat oficial comunităţii globale TechHub pe data de 9 mai, iar spaţiul cu o capacitate de 150 de persoane a devenit neîncăpător pentru membrii comunităţii veniţi din toată ţara pentru a participa la evenimentul de lansare. La mai puţin de două săptămâni de la lansare, gradul de ocupare al spaţiului depăşeşte 50% şi devine locul de întâlnire al celei mai active comunităţi locale, reunind unele dintre cele mai importante evenimente despre antreprenoriat, web şi tehnologie care au loc în prezent în România.

Vineri, 24 mai, TechHub Bucharest îşi deschide porţile pentru cei care doresc să experimenteze, să cunoască echipa din spatele proiectului şi să lucreze timp de o zi alături de membrii rezidenţi. 

Pentru cei 50 de participanţi la Open Day, ziua va debuta la ora 10:00 cu o prezentare a spaţiului de lucru disponibil şi un tur al TechHub Bucharest. Ulterior, fiecare dintre cei prezenţi poate să-şi continue activitatea pe durata zilei alături de membrii rezidenţi.

„Am hotărît să organizăm Open Day la TechHub Bucharest datorită numărului impresionant de oameni care au fost pe lista de aşteptare la evenimentul de lansare. Vrem să le oferim celor interesaţi posibilitatea de a cunoaşte locul şi de a vedea cum arată o zi de lucru la TechHub. Mai mult, aceştia vor avea posibilitatea să cunoască membrii rezidenţi şi echipa TechHub Bucharest!”, a declarat Daniel Dragomir, Director Executiv TechHub Bucharest.

Haideţi să discutăm! Ne puteţi vizita şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul. 

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite