Sony pregăteşte Xperia Z1s şi vrea să le arate celor de la Samsung şi HTC cum se fac, de fapt, telefoanele „mini“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sony şi cele două telefoane Xperia Z1.
Sony şi cele două telefoane Xperia Z1.

Sony a venit anul acesta cu două smartphone-uri de vârf. Pentru cel mai nou, Xperia Z1, pregăteşte şi o continuare sub forma unui dispozitiv „mini“. Acum, este aflată şi perioada neoficială când va fi lansat.

Sony Xperia Z1 a fost lansat în această toamnă, începând cu IFA 2013. Este cel mai bun telefon pe care îl are de oferit compania în acest moment, dar pentru 2014 i s-ar pregăti un „frate“ mai mic. Nu este mini în acelaşi mod ca la HTC şi Samsung, adică mai slab dotat, ci mini pentru că are un ecran mai mic şi implicit dimensiuni reduse. Perioada de lansare ar fi primul trimestru din 2014, scrie GSMArena.

Telefonul Z1s apare în noi poze, alături de Xperia Z1, şi pare să aibă Android 4.3 Jelly Bean. Cel mai probabil va fi gata de actualizare la Android 4.4 KitKat după ce va ajunge pe piaţă, dacă nu va veni direct cu acesta. Preţul estimat în acest moment este de aproape 600 de dolari.

Diferenţele între Xperia Z1 şi Z1s ar fi în ceea ce priveşte ecranul, unul de 4,3 inci la rezoluţie HD pentru cel din urmă, şi o baterie cu 700 de mAh mai mică. În rest, hardware-ul rămâne acelaşi. Procesor Qualcomm Snapdragon 800, cameră foto de 20 megapixeli cu lentile G şi rezistenţă la apă şi praf. Mai jos sunt două poze cu cele două modele. Se poate ca Xperia Z1s să fie lansat la CES 2014.

Haide să discutăm! Ne găseşti pe pagina de Facebook Tech Adevărul.

Află mai multe despre Sony:

REVIEW Sony Xperia Z1 – un smartphone excelent, un cameraphone mediocru

REVIEW Sony RX100 II - cel mai iubit dintre aparatele foto compacte

FOTO Război pe piaţa mini: Xperia Z1 mini există şi e la fel de bun ca fratele mai mare

xperiaz1s
xperiaz1s
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite