Samsung a lansat în parteneriat cu Tetris o gamă de recipiente de depozitare a alimentelor, Samsung Stackers

0
0
Recipiente Samsung Stackers.
Recipiente Samsung Stackers.

Samsung anunţă parteneriatul cu The Tetris Company pentru Samsung Stackers, o gamă de recipiente de depozitare a alimentelor în ediţie limitată, inspirată de faimosul joc de puzzle Tetris, pentru a contribui la reducerea risipei alimentare casnice.

Setul de recipiente de depozitare, primul de acest fel, va include toate cele şapte forme şi culori emblematice Tetrimino (cian, galben, violet, verde, albastru, roşu şi portocaliu). 

În acest mod, depozitarea alimentelor, în frigider sau în congelator, nu a fost niciodată mai uşoară, eficientă şi sigură, fiind realizată într-un mod distractiv şi complet unic. Toate profiturile, în urma achiziţiilor acestor recipiente, vor merge către Federaţia Europeană a Băncilor Alimentare.

Folosind modelele colorate şi nostalgice în formă de Tetris, clienţii vor putea aranja setul Samsung Stackers, în frigider, la fel ca în joc. Fie că este poziţionat în sus, în jos, în stânga sau în dreapta, setul de recipiente alimentare este potrivit pentru a optimiza spaţiul necesar depozitării resturilor de alimente într-un mod mai eficient, evitând aruncarea acestora. 

La fel ca setul Stackers, gamele de frigidere Samsung oferă personalizare atât în ​​interior, cât şi la exterior. Fie că este vorba de funcţiile „Spaţiu de interior personalizabil” sau „Raft pentru vin”, care minimizează spaţiul irosit al frigiderului, sau de tehnologia SpaceMax, care oferă opţiuni mai convenabile pentru produsele proaspete – toate acestea servesc aceluiaşi scop, combaterea risipei alimentare prin utilizarea întregului spaţiu al frigiderului. 

Toate aceste caracteristici inovatoare au fost integrate în cadrul frigiderelor din gama Samsung Bespoke, o colecţie care îmbină frigiderul şi congelatorul într-un mod complet unic, fiind apreciată pentru capacitate, confort şi personalizare. 

Recipiente Samsung Stackers

Această gamă în ediţie limitată vine pe fondul cercetărilor la nivel european efectuate de Samsung, care a demonstrat că 46% din alimentele cumpărate în gospodăriile europene sunt aruncate, ceea ce înseamnă că aproximativ 4.003 EUR per familie ajung la gunoi în fiecare an. Întrebaţi cum ar putea fi evitată risipa de alimente, peste jumătate dintre europeni (54%) au recunoscut că un sistem mai bun de organizare a alimentelor i-ar ajuta să-şi reducă risipa, iar două treimi (64%) sunt de părere că alimentele lor ar dura mai mult dacă le-ar depozita corect.

Noile Samsung Stackers vor fi disponibile în următoarele ţări europene: România, Serbia, Croaţia, Slovenia, Spania, Cehia, Slovacia, Italia, Ungaria, Grecia, Franţa şi Marea Britanie.

Un set Samsung Stackers  costă 25 EUR (aproximativ 124 RON), toate profiturile fiind destinate Federaţiei Europene a Băncilor Alimentare, o organizaţie non-profit care reprezintă o reţea de 335 de bănci alimentare din Europa, angajate să prevină risipa alimentară şi să reducă insecuritatea alimentară.

Mai multe - Tehnologie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite