Revolut lansează versiunea 9.0 a aplicației și produsul Cont comun

0
0
Publicat:

Revolut a lansat, joi, 13 aprilie, produsul Cont comun, disponibil în versiunea 9.0 a aplicației pentru Android și IoS, care mai aduce o serie de optimizări din perspectiva experienței consumatorului și un modul de chat în grup, direct în aplicație.

Cont comun în aplicația Revolut.
Cont comun în aplicația Revolut.

Cont comun le permite clienților din Spațiul Economic European (SEE) să creeze un cont suplimentar care să aibă doi deținători, fie ei parteneri, soți, membri de familie sau prieteni.

Pentru crearea și configurarea conturilor comune, clienții nu trebuie să facă dovada că locuiesc împreună, să dea explicații sau să prezinte documente. Cont comun poate fi principalul mod de a gestiona banii comuni în familie sau de a finanța proiecte care sunt derulate alături de parteneri, rude, colegi de cameră sau prieteni.

Ce aduce nou versiunea 9.0 a aplicației?

• Shortcut-uri pe ecranul principal: clienții vor putea să-și personalizeze experiența cu aplicația, adăugând noi widget-uri pe care le pot combina conform propriilor interese, pe ecranul principal.

• Experiența utilizatorului: versiunea 9.0 aduce elemente noi care cresc performanța aplicației și rezolvă aspectele remarcate de clienți ca fiind potențiale bariere pentru o experiență fără dificultăți și rapidă.

• Mesageria instant de grup: chat-ul devine acum și un instrument de comunicare în grup, astfel încât utilizatorii să poată discuta despre cum își gestionează cheltuielile sau își împart notele de plată, dacă fac achiziții la comun.

• Cont comun: clienții din SEE pot să deschidă un cont comun cu altă persoană, fie că e vorba despre partenerul de viață, un prieten, un vecin sau o rudă, astfel încât să poată transforma în realitate niște obiective comune.

”Atât Cont comun cât și Mesageria instant de grup vor ajuta la o mai bună administrare a banilor împreună cu cei apropiați, mixând experiența socială cu cele mai avansate funcții bancare”, a declarat Gabriela Simion, director general sucursala România și Italia.

Pentru a putea deschide conturi comune cu ajutorul Revolut, clienții trebuie să aibă descărcată cea mai recentă versiune a aplicației, care suportă această funcție, să aibă conturile înregistrate în aceeași țară, la aceeași entitate Revolut sau sucursală a băncii digitale și să nu mai aibă un alt cont comun deschis cu altă persoană (sau o invitație în așteptare pentru deschiderea unui cont comun de la alt utilizator Revolut).

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite