REVIEW LG WebOS SmartTV 55LB63: probabil cel mai bun televizor inteligent de pe piaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
LG WebOS SmartTV
LG WebOS SmartTV

LG WebOS este cea mai nouă interfaţă pentru televizoare inteligente şi este una dintre cele mai reuşite. Am testat această implementare pe televizorul LG Smart TV 55LB63 şi am fost plăcut impresionaţi.

Conceptul de televizor inteligent a încântat multă lume, însă, de cele mai multe ori, rezultatele finale nu se ridică la nivelul aşteptărilor. Cei de la LG încearcă să schimbe acest lucru şi le iese destul de bine.

Smart TV-ul LG WebOS 55LB63 vine cu toate funcţiile unui televizor obişnuit şi le îmbină cu o interfaţă simplu de folosit care ne permite să fim în permanenţă conectaţi la Internet şi la reţelele sociale.

Ce ne-a plăcut cel mai mult? Să vorbim, mai întâi, despre...

Design

Aspectul este unul modern, elegant şi minimalist. Televizorul este mai mult, un simplu ecran, iar cadrul şi suportul se integrează perfect în orice decor. 

În partea din spate se găsesc toate porturile, iar cablurile pot fi ascunse cu uşurinţă cu ajutorul clemelor incluse în pachet. 

Controlul fizic (fără telecomandă) se poate face cu ajutorul unui joystick situat în partea dreaptă inferioară a ecranului. Este foarte uşor de manevrat şi mult mai practic decât un set întreg de butoane cu funcţii diferite. 

<strong><a href="http://playtech.ro/2014/lg-webos-smarttv-55lb63-probabil-cea-mai-buna-implementare-smarttv-de-pana-acum-review/" rel="nofollow">Citiţi review-ul complet pentru LG WebOS SmartTV 55LB63 pe Playtech.ro!</a></strong>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite