Reclama care a stârnit internetul: „Joburi, joburi, joburi, mii de joburi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reclama Best Jobs a provocat reacţii în social media
Reclama Best Jobs a provocat reacţii în social media

O reclamă care promovează platforma de joburi Best Jobs a devenit virală pe internet, iar utilizatorii au avut o reacţie dură la adresa ei. Reclama este copiată din Japonia şi nu e tocmai o realizare artistică.

Campania #Joburipepaine de la bestjobs.ro a ajuns într-un moment dificil, după ce reclama video a campaniei e o ratare totală, primind reacţii negative. Nu ştim până acum dacă reclama este realizată de o agenţie sau a fost făcută intern şi, de asemenea, dacă nu cumva este o parodie.

Pe Facebook, pe pagina Best Jobs, reclama a strâns deja 40.000 de vizualizări şi comentarii nenumărate. De asemenea, reacţia celor care au distribuit videoclipul nu a fost tocmai una bună. Reclama a primit doar 93 de like-uri şi 277 de share-uri.

"Doamne iartă-mă, sper că au plătit-o bine pe săraca femeie să facă acest video", scrie un utilizator Facebook. Alţii au fost mai duri. "Concediaţi pe toţi idioţii care au avut ideea asta cretină şi care au participat la realizarea ei", a mai scris un fan Best Jobs. Altcineva scrie "fix când crezi că ai văzut toate reclamele naşpa" . "Droguri droguri droguri, mii de droguri... droguri droguri droguri, mii de droguri... droguri droguri droguri, mii de droguri... droguri droguri droguri, mii de droguri... droguri droguri droguri, mii de droguri... droguri pe pâine.", a mai scris cineva.

Reclama la Best Jobs e inspirată, dacă nu chiar copiată, după o reclamă japoneză de acum cinci ani. Reclama Pretz promova o serie de covrigei care aveau mai multe arome. 

Reclama japoneză care a inspirat Best Jobs

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite