Proiectul de un milion de dolari făcut ca tu să nu-ţi pierzi niciodată cheile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gokey se conectează la calculator, la telefon, e baterie şi localizator FOTO Indiegogo
Gokey se conectează la calculator, la telefon, e baterie şi localizator FOTO Indiegogo

Un mic încărcător şi localizator care se poate monta la chei a devenit printre cele mai populare dispozitive din ultima vreme. Cu 11 zile înainte ca finanţarea publică să se încheie, GoKey a strâns 750.000 de dolari.

Ce e Gokey? În primul rând e o mică baterie, care poate încărca telefonul pentru încă două ore. De asemenea, e un cablu USB care poate fi folosit pentru încărcarea telefonului de la orice calculator. Cu ajutorul conexiunii Bluetooth, e un gadget de localizare pentru chei, de exemplu. În plus, are şi memorie inclusă, de 8, 16 sau 32 de GB.

GoKey sunt gadgeturi care nu au fost create decât în faza de prototip, dar care vor fi compatibile cu toate sistemele de operare mobile şi cu telefoane de la Apple. Preţul standard este de 59 de dolari, pentru varianta de 8 GB. Aşadar, aveţi un stick USB, un încărcător, un cablu şi un gadget de localizare într-un singur ambalaj.

image

Dar Gokey nu poate fi agăţat doar la chei şi le putem găsi în cazul pierderii. Nu, Gokey se conectează şi la telefon. Dacă am uitat unde l-am pus, apăsăm butonul dispozitivului finanţat pe Indiegogo şi telefonul sună. În viitor, creatorii săi vor să transforme gadgetul în telecomandă pentru telefon. De exemplu, putem să facem o poză, să folosim telefonul pentru prezentări în Power Point sau să răspundem la apeluri.

Livrările către cei care vor să cumpere produsul vor începe în ianuarie, după ce campania va fi demult finalizată, iar gadgeturile vor fi construite.

GOkey Indiegogo Campaign Video from Go Devices, Inc. on Vimeo.

Campanie de succes pe crowdfunding

Gokey a apelat la crowdfunding pentru a-şi finanţa produsul, iar succesul a fost fulminant. Cu 11 zile înainte de finalizarea campaniei, creatorii săi au strâns 750.000 de dolari. Şase persoane au oferit 4.000 de dolari deja pentru produs. Cu această contribuţie, donatorii primesc un Gokey cu mesaj personalizat, logo şi care poate fi transformat în cadou. 

Campania online e disponibilă pe Indiegogo. 

image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite