Programul de guvernare al cabinetului Ponta II a fost scris într-o versiune piratată de Microsoft Office

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul de guvernare al cabinetului Ponta II, disponibil pe site-ul Guvernului, pare a fi creat într-o versiune piratată a programului Microsoft Office.

„Grizli777“ ar putea fi ministrul din umbră al cabinetului Ponta II, dat fiind că figurează la secţiunea „Companie“ în proprietăţile fişierului cu programul de guvernare. Sau poate este consilierul lui Cătălin Cîndea, ultimul om care a revizuit acest document. 

image

La o căutare pe Internet după „Grizli777“, primele rezultate trimit către forumuri unde utilizatorii sunt preocupaţi de legalitatea unor produse Microsoft. Se pare că acest pseudonim este folosit pentru a semna diverse versiuni ale sistemului de operare Windows sau ale procesorului de texte Office. 

Un alt utilizator oferă, pe forumul site-ului allspark.com, informaţii suplimentare. Acest „Grizli777“ este numele folosit de administratorul site-ului „Pokebeach“, conform unuia dintre utilizatori.

Există un subiect de discuţie până şi pe site-ul Microsoft, la secţiunea Office. Din câte se pare, doar versiunile 2003 şi 2007 au fost piratate şi semnate cu acest pseudonim. Şi, judecând după faptul că documentul guvernului are terminaţia .doc, spre deosebire de lista completă cu miniştri, care este de tip .docx, este foarte probabil ca acesta să fi fost creat în Office 2003.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite