Primii speakeri de la How To Web 2014 au fost anunţaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conferinţa How To Web a ajuns la cea de a cincea ediţie şi organizatorii tocmai au anunţat primii speakeri. Evenimentul se va desfăşura între 20 şi 21 noiembrie.

Evenimentul se va axa în jurul unor teme precum antreprenoriatul în tehnologie, trendurile viitorului, crearea de produse disruptive, dezvoltarea de jocuri şi investiţiile în startupuri.

”În fiecare an, scopul nostru este să aducem pe scena de la How To Web cei mai pricepuţi antreprenori din domeniul tehnologiei şi specialişti din întreaga lume, a căror experienţă este relevantă nevoilor participanţilor”, se arată într-un comunicat.

Printre primii vorbitori la evenimentul de anul acesta se numără Paul Papadimitriou, Innovation Strategice, Chris Chabot, Head of International Developer Relations la Twitter, Florian Meissner, cofondator şi CEO al EyeEm.

Papadimitriou va vorbi despre revoluţia digitală şi efectul ei asupra afacerilor. Chabot lucrează la redefinirea viitorului prin crearea de conexiuni între tehnologie şi oameni. Meissner îşi va împărtăşi experienţa lui şi va povesti cum a construit un produs de succes.

La competiţia Startup Spotlight vor participa 32 de startupuri care vor concura pentru premii de până la 20.000 de dolari, oferite de IXIA.

Peste 35% dintre finaliştii din 2013 fie au primit finanţări, fie au încheiat un parteneriat esenţial pentru a-şi continua creşterea.

Cei care vor să se înscrie în program, o pot face la adresa StartupSpotlight.co/GetReady.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite