Prezervativ cu „cap“ ca să ştii cum te-ai descurcat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă tot s-a umplut tehnologia de gadgeturi smart, atunci era timpul: un prezervativ smart care să-ţi spună obiectiv cât de bine te descurci.

Compania British Condoms a lansat i.Con. Până aici sună ca oricare alt anunţ din tehnologie, doar că dispozitivul e acum un prezervativ. Ba chiar e primul inteligent din lume, ceea ce nu spune multe, doar că e conectat la internet, colectează date şi îţi oferă o analiză a performanţei. Cei care comandă produsul primesc în cutie un set de prezervative şi un mic inel din cauciuc care se ataşează la baza penisului.

Inelul dispune de un nanocip care măsoară durata actului sexual, grosimea organului, caloriile arse, numărul mişcărilor, frecvenţa contactelor sexuale şi temperatura pielii. Firesc, există o aplicaţie pentru telefon - iOS şi Android - prin care afli cum te-ai descurcat, iar gadgetul poate fi încărcat printr-un port microUSB. Totul costă doar 60 de lire, e disponibil doar în Marea Britanie, dar compania promite că nu îi va uita nici pe cei care doresc în alte ţări. Doresc să comande sau să facă sex. 

Pe site-ul BC, eşti informat că i.Con îţi mai arată şi viteza mişcării penetrărilor, frecvenţa cu care faci sex, în caz că uiţi sau nu ţii cont, sau poziţiile diferite pe care le-ai încercat. Are o autonomie de şase până la opt ore de folosire live, asta dacă crezi că va fi o problemă descărcarea înainte de a colecta toate datele.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite