Preţul şi data de lansare a lui PlayStation 5 au apărut pe Amazon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: PlayStation
Foto: PlayStation

Este vorba de o listare pe versiunea din Franţa a retailer-ului, care pare să fie făcută chiar de cei de la PlayStation.

Nu ştim încă dacă acesta va fi preţul oficial al noii console, ţinând cont că Sony nu a spus momentan nimic despre acest aspect, însă listarea de pe amazon.fr pare să fi fost făcută chiar de către cei de la PlayStation. Produsul se găseşte în continuare pe site, însă data de livrare şi preţul au fost eliminate.

Din fericire, un utilizator de pe Reddit a reuşit să obţină un screenshot al listării iniţiale a consolei. Astfel, în imaginea de mai jos vedem că aceasta va costa 499,99 de euro şi va fi livrat pe data de 20 noiembrie.

Pret PS5 via amazon

Ediţia din imagine este cea normală, cu disk drive, iar zvonurile spun că cea digitală va fi cu aproape 100 de euro mai ieftină. De altfel, aceasta a şi fost văzută pe site-ul celor de la Target, din SUA, la preţul de 400 de dolari, astfel că un preţ de 400 de euro pare să fie cel mai probabil.

Sony şi Microsoft au rămas până acum tăcute cu privire la preţul consolelor pe care le vor lansa cel mai probabil în luna noiembrie, aflându-se într-un soi de competiţie pentru cine poate dezvălui preţul ultimul. Odată cu această listare de pe Amazon însă, cei de la PlayStation s-ar putea să fie nevoiţi să anunţe oficial şi preţul, şi data de lansare a lui PS5.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite