OPPO Find X5 Pro lansat oficial pe piaţa din România

0
0
OPPO Find X5 Pro
OPPO Find X5 Pro

OPPO, producător de terminale smartphone şi brandul cu cea mai dinamică evoluţie de pe piaţa locală, lansează Find X5 Pro în România.

Cel mai nou flagship OPPO, prezentat în cadrul Mobile World Congress 2022 (MWC), este disponibil pentru precomandă până la data de 6 aprilie, într-un pachet interesant.

OPPO Find X5 Pro integrează cea mai avansată unitate de procesare MariSilicon X şi doi senzori IMX766, are un display cu o rată de refresh de 120Hz, conectivitate 5G, precum şi tehnologia de încărcare rapidă SUPERVOOC.

OPPO Find X5 Pro a colborat la realizarea sistemului de camere cu producătorul de echipamente foto – Hasselblad. Noul flagship al brandului include cipsetul de imagine NPU MariSiliconX, care scoate în evidenţă detaliile imaginilor pe timp de noapte. 

OPPO spune că există o îmbunătăţire de până la patru ori a rezoluţiei percepute în înregistrările video nocturne, de un aspect granulat vizibil redus şi de o reproducere la nivel superior a culorilor, făcând posibilă, pentru prima dată, utilizarea 4K Ultra Night Video pe un smartphone Android.

OPPO Find X5 Pro include şi două camere Wide şi Ultra-wide, cu senzori de 50 MP IMX766 de la Sony, de 1/1,56”. Camera Wide are un sistem de stabilizare optică pe cinci axe, primul de acest fel inclus pe un smartphone, care, împreună cu algoritmi proprietari, se adapteză la fiecare mişcare a corpului pentru a îmbunătăţi claritatea cadrelor. Camera selfie se schimbă automat de la un unghi larg de 80 de grade, la unul de 90 de grade, atunci când sunt mai multe persoane în cadru.

OPPO Find X5 Pro Camera

OPPO Find X5 Pro dispune şi de noua soluţie de calibrare a culorilor, Hasselblad Natural Color Calibration, şi oferă o gamă de filtre Master creative, care permit stilizarea  fotografiilor.

OPPO Find X5 Pro are o carcasă din ceramică ultradură, de două ori mai rezistentă faţă de orice panou de sticlă convenţional şi de două ori mai eficientă în disiparea căldurii. Modelul are şi certificare IP68 pentru protecţia la contactul cu lichide şi praf.

Display-ul este un model AMOLED curbat, de 6.7 inci, cu o rezoluţie WQHD+ şi o acoperire de 100% a gamei de culori P3, ecranul pe 10 biţi al smartphone-ului Find X5 Pro redă mai mult de 1 miliard de culori. 

Find X5 Pro dispune de un sistem unic de calibrare a culorilor, cu luminozitate multiplă, care redă consistenţa acestora şi egalează experienţa reală a culorilor percepute în natură.

OPPO Find X5 Pro include un procesor Snapdragon 8 Gen 1, bazat pe o arhitectură de 4 nm de la Qualcomm 2022 oferă o performanţă cu 30% mai ridicată şi o eficienţă energetică cu 25% mai mare faţă de telefoanele din generaţiile anterioare, pe lângă capacităţile AI îmbunătăţite.

Acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh, cu 11% mai ridicată faţă de Find X3 Pro, suportă alimentare SuperVOOC la 80W şi se încarcă de la aproape 0 % la 50% în doar 12 minute. 

Smartphone-ul dispune şi de alimentare wireless AirVOOC la 50W, care permite încărcarea până la 100% în doar 47 de minute. Tehnologia Battery Health Engine ajută la menţinerea duratei optime de viaţă a bateriei – până la 1.600 de cicluri de încărcare, de aproximativ două ori mai mare faţă de durata de viaţă standard a smartphone-urilor de pe piaţă.

Find X5 Pro vine cu sistemul de operare ColorOS 12.1 bazat pe Android şi dispune de un design cu pictograme conturate de lumini şi umbre, menite să creeze tridimensionalitate. 

OPPO Find X5 Pro cu 12 GB RAM şi 256 GB stocare costă 6499 lei, iar în perioada de precomandă desfăşurată până pe 6 aprilie, este oferit bonus un smartphone din noua serie Reno cu 8 GB RAM şi 128 GB stocare.

Mai multe - Tehnologie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite