O cameră foto pentru dependenţii de Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Canon şi-a actualizat camera foto PowerShot N şi i-a oferit un buton special pentru cei care nu pot sta nici măcar o zi fără să publice o fotografie pe reţeaua socială creată de Mark Zuckerberg, potrivit Engadget.

Aparatul de fotografiat Canon PowerShot N a fost prezentat, în luna ianuarie, la târgul de tehnologie CES 2013. Camera de mici dimensiuni se remarcă printr-un design atipic, dar şi prin versatilitate. Forma pătrată şi ecranul capacitiv de 2,8 inci rabatabil permit folosirea lui în tot felul de unghiuri „incomode“.

Canon PowerShot N există pe piaţă de ceva timp, însă acum compania a decis să-l doteze şi cu un buton dedicat de Facebook, prin care utilizatorii vor putea partaja fotografiile direct pe populara reţea socială.

Pozele realizate cu ajutorul aparatului cu senzor CMOS de 12,1 MP, procesor DIGIC 5 şi lentilă de 224 mm f/3.0-5.9 cu zoom optic 8x,  ajung pe site prin ajutorul unei conexiuni WiFi.

Pe lângă butonul dedicat, noul Canon PowerShot N vine şi cu noi opţiuni ale meniului pentru o mai bună integrare cu reţeaua socială.

Versiunea fără buton dedicat poate fi găsită şi în magazinele din România, de la preţuri începând cu 1377 lei. În curând vom avea şi un review al acestui aparat foto pe site. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite