Noul HTC One apare neoficial pe YouTube. Nu e o revoluţie, ci o evoluţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul HTC One va fi lansat pe 25 martie, dar până atunci mai e timp de câteva zvonuri şi un videoclip neoficial de prezentare a telefonului.

În 12 minute de videoclip publicat pe YouTube, HTC One versiunea 2014 rămâne fără secrete înainte de lansarea de pe 25 martie. HTC a finisat puţin designul, a finisat interfaţa Blinkfeed şi a dotat noul smartphone cu două camere foto. Păstrează carcasa din aluminiu, lăudată în urmă cu un an de toţi cei care au avut ocazia să folosească HTC One, dar colţurile sunt mai rotunjite, notează The Verge.

Ecranul este puţin mai mare, faţă de modelul din 2013, de 5 inci la rezoluţie full HD. Anul trecut, taiwanezii au montat un display de 4,7 inci full HD, dar smartphone-ul avea butoane capacitive, pe când acum a decis să renunţe la ele şi să le folosească pe cele digitale din Android. Samsung Galaxy S5, despre care HTC a făcut mişto pe Twitter imediat după lansare, are un ecran de 5,1 inci, iar LG G2 are unul de 5,2 inci.

În plus, telefonul se pare că va fi disponibil în trei nuanţe de culoare: gri închis, argintiu şi auriu. Cât despre cele două camere de pe spatele telefonului, nu, HTC nu a uitat de eşecul Evo 3D, modelul care trebuia să popularizeze fotografiile 3D, şi nu repetă greşelile trecutului.

În schimb, e vorba funcţionalitatea adusă de camera Lytro şi, mai nou, de Nokia Refocus. Practic, faci poza apoi schimbi punctul de focalizare după cum doreşti. Nokia face asta realizând mai multe fotografii, apoi le uneşte într-una singură, HTC alege să se folosească de hardware-ul potrivit. Tot despre cameră mai trebuie spus că lângă bliţul obişnuit mai este un senzor. Ar putea fi aceeaşi tehnologie folosită de către Apple, combinarea a două LED-uri pentru poze mai bune realizate cu bliţul.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite