Noul HTC One apare în imagini de presă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La numai o zi după ce taiwanezii de la HTC au trimis invitaţiile pentru evenimentul de lansare al noului vârf de gamă, pe Internet au apărut şi imagini de presă cu urmaşul lui HTC One.

HTC One 2 (sau HTC M8) va fi prezentat oficial pe 25 martie, iar cei de la HTC au pregătit două evenimente separate pentru a marca această ocazie.

Imaginile de presă vin de la celebrul cont de Twitter @evleaks. In poză se pot observa cele două camere foto de pe spate, despre care am auzit numeroase zvonuri. Lângă cele două camere foto observăm şi două bliţuri LED de culori diferite.

Cei de la HTC mizează în continuare pe importanţa fotografiei cu smartphone-ul. Anul trecut, taiwanezii au prezentat tehnologia UltraPixel, care oferă camerei de pe HTC One o sensibilitate mai mare la lumină.

Imaginea confirmă faptul că taiwanezi au renunţat la butoanele capacitive de sub ecran, dar în rest telefonul se aseamănă foarte cu mult cu modelul de anul trecut, iar asta este un lucru bun.

Jurnaliştii Tech Adevărul se vor afla la evenimentul de lansare al noului HTC One, din Londra, şi vă vor oferi toate detaliile despre miracolul metalic al taiwanezilor. 

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite