Monştrii nu sunt niciodată prea mici: Galaxy Note 3 - 15 centimetri de ecran

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Samsung Galaxy Note 2 a fost vândut în peste 10 milioane de unităţi din septembrie 2012 FOTO Reuters
Samsung Galaxy Note 2 a fost vândut în peste 10 milioane de unităţi din septembrie 2012 FOTO Reuters

Samsung se pregăteşte să lanseze Galaxy S4 pe 14 martie, în cadrul unui eveniment la New York, dar în presa din Coreea de Sud au început să apară deja informaţii despre Galaxy Note III, phableta companiei.

Potrivit cotidianului “The Korea Times”, reprezentanţii Samsung au declarat că plănuiesc să introducă un model de 5,9 inci în ultima parte a anului 2013, pentru a-şi întări poziţia de lider de piaţă pe nişa phabletelor, adică telefoane care au dimensiuni şi caracteristici ce le transformă într-un adevărat hibrid între tabletă şi smartphone.

Samsung lucrează la introducerea pe piaţă a unei phablete de 5,9 inci, cu ecran OLED”, a declarat un oficial Samsung.

Reprezentantul companiei sud-coreene a mai spus că telefonul se va baza pe procesorul Exynos cu opt nuclee, care va fi probabil lansat şi pe Samsung Galaxy S4, pe o piaţă care cere din ce în ce mai mult de la un telefon mobil. Samsung domină nişa phabletelor, dar producătorii chinezi nu stau degeaba, iar la începutul anului Huawei şi ZTE au prezentat propriile variante. Astfel, Note II, de 5,5 inci, pare mic copil pe lângă telefoanele de 5,8 sau 6 inci ale rivalilor din China, deşi la nivel tehnic şi al sistemului de operare, Samsung este încă superior.

Samsung a reuşit să vândă 10 milioane de Galaxy Note II din momentul lansării lor, anul trecut în septembrie. O sursă din interiorul companiei a declarat că potenţialul de creştere al acestei nişe este încă foarte mare, iar aceasta nu a ajuns încă la maturiatate.

Mişcarea Samsung nu ar fi una surprinzătare. La CES 2013 şi la MWC 2013 producătorii au prezentat în majoritate dispozitive cu ecrane de 5 inci. Astfel, producătorii arată că nivelul premium începe de la această dimensiune, iar modelele cu ecran mai mici au şi dotări tehnice mai slabe. 

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite